si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Friday, 25 November 2011

nasi goreng nepoleon..haippp arigato gozaimass hahahha =P

assalamualaikum semua hehehe....tetibe plak aku rase cam rajin je nak update...al maklom la esok kan cuti, so malam nih leh la berpoya poya, lambat tido pon tak pe..tapi sebenarnya sekarang nih aku ngah tunggu abang sedara aku datang amik, nak balik kampung..tapi batang hidung pon tak nampak lagi, ni kan pula bulu hidung..lagi lah hahaha

sementara menunggu beliau datang moh la aku nak share sumting..ni memang kisah benar hahaha..korang penah makan or penah dengar nasi goreng nepoleon? bunyi macam jepon je, tapi ni bukan dari jepun, ni malaysia mari hehe..

sekali makan kompen ingat sampai esok je, sebabnya esok dah makan benda lain haha...acctually nasi goreng nepoleon ni abang sedara aku yang paksa aku dengan sepupu aku makan..hadoiii disebabkan taknak bayar makan malam tu, terpaksa la kitaorang ikot kehendak beliau...asal kan beliau yang bayar kan hahaha

lokasi restoran nih dekat USJ..memang ramai giler pelanggan yang datang makan situ...name restoran tu MURNI...nak tgok? tgok gambar bawah ni hehehe


beliau oder nasi goreng nepoleon nih satu je...aku pon macam pelik gak, dah la sepupu aku tu makan banyak, kang tak cukup jenuh hahaha sekali datang, humakaihhhh bosa bebona hahaha


taraaaaaa....ha ni lah nasi goreng tu, nampak cam sedapkan..memang sangat sedap la ye...aku cadangkan korang sume datang la makan kat restoran murni nih..memang sangat murni la hahaha mane yang duduk berdekatan dengan USJ je la..yang jauh tu aku bagi tengok gambar pon kira ok la kan? hehehe =P

ug

haaaaa..tengok ni memang sangat sedap la sebab licin pinggan, lagi pon nih kongsi dua plus satu sebabnya abang sedara aku pon sebok jugak nak makan same, tak bagi kang nanti kena bayar sendiri, jahat giler ugutan dia haishhhh hahaha kami pun akur la dengan tak bape nak jaya sangat hukhukhuk

conclusionnya, memang sangat berpatutan makan kat sini, sedap tak susah nak cari tempat nih, so korang leh la datang sini bila ke USJ nanti hehehe...eh aku bukan pembantu program jalan jalan cari makan tau, ni program aku sendiri jalan jalan cari pasal bila kebulur hahaha

tu je nak gtau..k bai =)


p/s: badan dah semakin gemuk nih..hadoiii nak g slim world ke london weight management ae? huahuahuahuahua =P

                                               

2 comments:

Naim said...

hahahah~ licin tu..good info..nnti nak cari..huhu :D

afiqazizan said...

Tak pernah dengar lagi nasi goreng nepoleon..nanti nak try rasa makan nasi goreng ni la..:) thank you sebab kongsikan..:)

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...