si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Wednesday, 30 November 2011

TAJUK: BUKAN aku yang kawen!!

cuti awal muharam, eh lupe..assalamualaikum semua hehehe erm..cuti awal muharam hari tu aku balik kampung..ade kenduri kawen..opss seperti tajuk di atas, bukan aku yang kawen ye..uncle aku yang kawen hehehe..kalo aku kawen kompem bergegar dunia belog nih aku buat announcement hahaha =P

aku nak kawen entah bila pon aku tak tahu la...belom ketemu jodoh yang sebenar lagi..tunggu MEB pon belum tentu dia jodoh aku..ye dak? tapi Allah ajar kita usaha, doa dan tawakal...itu la yang aku buat sekarang hehehe

acctually balik kamgpung hari tu bertuah sangat sebab semua pokok buah buahan kat kampung aku dah masak..rambutan, manggis, durian sume dah boleh makan..sampai aku sekarang demam and hilang suara gara gara mentekedarah buah rambutan tak ingat dunia sobs sobs sobs

tapi ni aku bukan nak cite sal buah aku nak cite sal kenduri kawen ye semua..sila buka mata luas luas untuk tengok gambar gambar yang aku sajikan menggantikan buah buahan di atas hahahaha =P

model pelamin yang tak diundang tetibe menyebok atas pelamin...sume orang usha tak puas hati je time nih..opss ni cousin aku ye hahaha kang tak pasal pasal jatuh lak saham aku dengan gosip murahan huahuahuahua

again..close up cikit heeee tetap tak okey gambar..al maklom la..kamera handset je mampu sobs sobs sobs

teringin nak dok atas pelamin sendiri hahaha tetibe berangan =P

okey model kedua, oh sebelom tu ni pon cousin aku jugak..aihh garang bebeno muka orang sebelah..dah macam samseng kampung pisang je dah hahahah

bergabungggg..errr tetibe ade dak kecik nih menyebok..acctually nih anak buah aku jugak hahaha

dua generasi, jodek senior and jodek junior..gelaran kami..dia nih bela hamster 14 ekor..eee geli je hahaha

ok dah makan cam biase lah..dapat goddy bag hehehe..pastu aku suruh sepupu aku yang kat sebelah nih pegi mintak coklat yang khas kan untuk budak budak..kalo aku yang mitak kang takot tak dapat plak hahahaha


anak anak sedara kesayangan aku...huihhh seronok diaorang dapat pegi kenduri hehehe

motip aku dok celah pokok bunga nih pon aku tak pasti ape hahahaha yang aku pasti aku tetibe je nak dok celah nih sebab atas pelamin dah penuh..tepi pelamin pon jadilah hahaha

pose depan pelamin plak..ingat nak amik all view pelamin nih..tapi jurugambar tak bertauliah la plak yang aku jumpa hahahahaha

bilik pengantin, bertema kan gold and krim..nice!!

my mama n my anak sedara yang sangat bijak and banyak mulot hadoiiii -.-"

banyak banyak gambar kat atas takde pon gambar pengantin, korang pasan tak? ha ni namenya aku syok sendiri amik gambar kaum kerabat aku je hahahha....sebenarnya ade gambar pengantin tapi satu jela yang sempat snap..sebabnya aku buzy menghotkan diri kat tempat lain hahahha....


ni lah pengantinya....my uncle and my untie..selamat pengantin baru pak ya and mak ya hehehehe bertemu jodoh jugak pak ya aku nih..jenuh dulu nak suruh kawen hahahhaa


aku suke pegi kenduri kawen sebab dapat makan free dapat buah tangan, pastu tak yah nak masak kat umah, melantak kenyang kenyang kat umah kenduri, baru balik hahahaha....jimat

last kata dari aku, doa doa la aku cepat bertemu jodoh yang sebenar dan baik serta beriman hehehe..juga aku doakan untuk korang semua hehehehe ^^,Y


p/s: jauh lagi perjalanan hidup nih sebenarnya...hummmmm

                                              

2 comments:

reenapple said...

wink3... t nak kawin.. ehem3.. jangan lupa jemput yer.. hehe
p/s- selamat pengatin baru kat uncle..=)

mizz RFL said...

hehe.. da pose bagai2 tu.. bila nk kawin lak..

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...