si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Wednesday, 23 March 2011

bila xde keje dlm kelas hahahahha;p

bila jemari lembut menekan keyboard^-^


 ni hasil keje aku bl xde keje lam kelas training..hahahaha cantik x lukisan aku??wawawaa ade bakat jd pelukis x?ngeh3^^.Y...ms buat nih aku d bantu oleh reen tukang buat rambot..aku lukis org lidi tu...huhuhu reen pon nk jd pelukis cam aku gak sebenarnya..tp malu2 hahahah;p
 ni lah kami bertiga d dalam kelas training..sgt bosan..sbb tu melukis dgn jayanya..naseb en.gaz bg kuar awal huuuu merdeka..balik leh mkn nc dgn gembiranya hihihi apepon saya syg kamoo semua wiiiii~~~^-^

Tuesday, 15 March 2011

nikon DSLR D7000

bila jemari lembut menekan keyboard^-^

saya mau camera nikon DSLR D700 nih..sape nk tolong bg kt sy??/huhuhuhu image yg di hasil kan mmg sgt cantik,,teruja melihat nya hihihihi sy suke wiiii~~ tolong la sape2 beli kan tok sy hik3..bl la nk dpt ni hummm sy mau jd photoghrapher..amik gambar sume best sgt...haishhh akan ku dpt jugak suatu hr nti..tgguuuuuu;)

image yg d hasilkan>>>>>





sahabat saya~~sayang sgt wink3

bila jemari lembut menekan keyboard^-^

yang nih wany..xpon wany amir name pesbuk dia..name sebenar plak syazwani amiruddin..dak teluk intan perak..same la negerinya ngan aku hihihihi....cume tempat je lain..aku dok kuala kangsar..kejauhannya ade lah dlm 2 jam pjalanan kalo naik kete lah hihihi..same course ngan aku gak..BHRM kt UUM nih..gambar kt atas tu time latihan fire drill kt kolej ktorg..org dok sebok2 wt latihan kebakaran..kitaorg dok sebok2 amik gambar..hahhaha tu mmg hobby aku..amik gambar kikiki...mau jd fhotographer la katakan hak3 sem nih sem last kitaorg..uwaaa nti terpisah la kami..huhuk3 namun persahabatan tu tetap kukuh..insya ALLAH :) wany nih same lah kepala ngan aku..mereng + ngok ngek hahahaha..1 geng nih..cayalah huuuu..org nya tggi n kurus cekeding hua3..maap ye wany ngutok ko cikit..but reality huhuhuhu;p pape pon aku tetap syg kamoo wiiiii~~


ni cik pijah..dia nih rumet aku..3 tahun jd rumet aku kt UUM nih..amik course pon same gak ngn aku..kelas pon byk yg same..mmg same la sume..sehati sejiwa awwawawa...name sebenar dia siti nor hafizah bt aluddin..name pesbuk dia siti nor hafizah..name blog dia rerame ungu..mmg minat ungu bebeno..bj pon sume ungu..naseb aku x letak gambar pkai bj ungu hahahha gambar nih depan cafeteria hospital sultanah bahiyah..ms ni g melawat org sakit..tp cam biase lah..kerana bgambar itu hobi..jd d mane2 sj ade la gambarnya hahahhaha;p dia ni dak kelate mari..dlu pon aku dok kelantan..same la jajahan dengan dia..jajahan pasir puteh hihihi..white sand katenya..(awak nih koya lah) hahahhaha oleh kerana dia rumet aku..dialah yg paling dekat dgn aku..syg sgt huuuuuuuu:) kemana aje bdua..kecuali dating..tp kekadang tu bwk jugak g dating hua3..ade ke dating???mane ade huhuhu...so kemana sj sentiase ade..wiiiii~~

ni plak cik mila..mila bl cinta..huhuhu tu bukan yer..tu mila lain..ni lain..ni mila dak tganu kito huhu..name cik kak nih nor kamilah bt ramli..name  pesbuk lak mieyla ramli..add la yer beramai2 hahahha dia nih boleh d katekan jiran aku la kt blok aku nih..walaupon bilik dia jauh cikit ngn aku..tp nabi ckp 40 buah rumah selepas umah kita tu ade lah jiran kita..so dia jiran aku la hihihi dia ni x hilang loghat tganu dia tu..dok ikang, mok tang situ la huhuhu..naseb aku faham hahaha..dia pon same course dgn aku..same2 akn mgabiskan sem pada bln 5 nih huuuu..jmp time konvo la plak...huk3 gambar kt atas tu time kitaorg kuar jenjalan n shopping mopping kt jitra mall..konon nya nk amik gambar bunga kt blakang tu la ala2 dok korea hahahha mane2 pegi sti ade gambar..x sah x bgambar..naseb la Tuhan kurniakan kawan2 yg 1 kepala dgn aku huhu syukur alhamdulillah:) syg sgt wiii~~

huhuhu nih cik syikin..kwn aku yg ngah addict ngn blog skrg hahhaa..koje nya berblog je..aku pon ikot lah myertainya hahaha.dia nih dak kelate gak same la ngan rumet aku tu cik pijah..tapi lain jajahan..cik syikin nih jajahan pantai senak wawawwawawa;p name sebenar2 dia nurul asyikin bt che abdullah, pesbuk dia nurul asyikin..dh tukar dh kalo dlu name kak chik..may be sbb dh besar ckit dia tukar name dia hua2 jgn mara ye cik syikin..ngutok cikit2 jer huhuhu..dia nih pon same course ngan aku gak BHRM kt uum nih..mmg aku kwn ngan dak hr je hua3..senang nk bkomunikasi hak3 dia nih rumet cik mila..jiran aku la jugak tuh...gambar ni d tangkap pada waktu dan ketika kami kuar shopping hari first 'gaji' masuk hehehe kt tesco mergong..time ni baru pas mkn kt food court tesco tu..tgok...pas mkn pon amik gambar..mmg kitaorg sgt minat bgambar hahahah syg sokmo lah..wink3 


Sunday, 13 March 2011

kami bersahabat^-^

bila jemari lembut menekan keyboard^-^

video
video nih aku create sendiri khas tok kawan2 aku..kenangan terindah bersama diaorg xkn di lupakan..rindu sgt2 kt diaorang..tp sekarang masing2 terpisah kerana jarak, ruang dan waktu..namun kami tetap bersahabat..hope mereka semua akan terus menyimpan kisah bersama sampai akhirnya...aku sayang rindu kamoo~~

geng kami>>>














fizah, har, musa, ayie and huda ^-^

Thursday, 10 March 2011

BILA HATI MULA D LUKAI...

bila jemari lembut menekan keyboard^-^


Andainya ku pergi usah d sesali
kerana ku sangsi adakah cinta masih d sini
Andainya kau tahu ku mcintai mu
Ku pasti dr mu x akn tegar melukai ku
Sampai bl akn bgini??
Myimpan rahsia ht Relakn la aku pergi
Walau cinta msh d ht
Dan air mt menemani
Langkah ku yg semakin x pasti
membawa kelukaan ini
Bl sampai waktu nanti Ku harap kau kn mgerti
mgkin bahagia atau derita
Takdir ku terima
Oh Tuhan tunjukkan lah cahaya kebenaran
 Kenangn bersama mu kan bersemadi utk selamanya......

BINTANG HATI KU..AKU SAYANG KAMOO SGT2 SAMPAI BILA2 ^-^

Tuesday, 8 March 2011

Bintang hatiku^-^

bila jemari lembut menekan keyboard^-^

saya ade bintang hati saya..huhuhu saya syg sgt kt bintang hati saya..dialah segala-galanya..namun hidup nih x seindah hidup di alam mimpi..tol x????walaupon susah kena hadapi gak..kpd bintang hati ku..aku tetap akn tggu kamoo~~ love you damn much

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...