si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Tentang Nuru

assalamualaikum....

hui hui hui...errr nak cite pasal aku nih..sumpah, bukan pasal korang hihihihi tapi aku macam ade masalah la..aku tak tahu nak cite ape..huaaaa....^^,Y ermm tapi i try haha...jom kita start..eh, macam nak main aci kejar je..haha

dengan lafaz Bismillah aku mulakan dengan biodata aku dulu..hihihi nama sebenar yang mama and abah aku kasi ialah Nuru Huda Binti Zainal Abidin. aku dilahirkan secara halal pada 29 September 1987. nak tahu umo aku sila kira sendiri hahaha....aku dilahirkan di Pasir Puteh, Kelantan dan dibesarkan sebesar ini di Kuala Kangsar, Perak. so aku leh cakap loghat kelantan dengan loghat perak..so, rakyat kelantan jangan la nak kutok aku, walaupun aku tak cakap loghat kelantan, aku faham apa korang cakap hahahaha...BEWARE!!! nak kutok aku guna bahasa lain ye..=P

aku ade dua adik beradik je, aku anak bongsu..so yang sulung tu abang aku...dah keje and dah kawen, ade isteri sorang and anak dua..ok cop!! yang kaum wanita tak leh ngorat abang aku dah..tapi untuk kaum lelaki, aku single ag miahahahahaha =P kami sekarang hanya ade mama je..abah dah kembali ke Rahmatullah..

about pendidikan plak, aku tak pandai sangat sebab aku kurang rajin..tapi aku tak tahu la camne aku leh sampai ke universiti and amik degree hahahahhahaa mungkin aku rajin setelah aku mula insaf pas SPM dulu. sekarang aku ade Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Sumber Manusia Dengan Kepujian =) ingat nak sambung master la..errrr rajin ke aku? hahahaha ^^'

life aku lak, macam biase je..tak hepi sangat..tak la sedeh bebeno..just hidup cam manusia biase..yang memerlukan kasih sayang, pelindungan dan sebagainya hehe...oleh kerana hidup nih tak macam dalam kisah dongeng, aku tak terlalu mengharapkan kesempurnaan =) cukup la sekadar aku rasa bahagia dan selesa dengan kehidupan aku...

tentang cinta..opsss kan dah gtau kat atas tadi single, so single lah hehehe..penah bercinta dan putus cinta..and now aku tak mencari cinta, tapi aku menunggu cinta, menunggu bila masanya Allah izinkan aku untuk bercinta..=) kalo korang tengok ade aku cite sal kisah cinta, my encik bintang (MEB), pape je yang berkaitan dengan bintang sume tu ade di alam nyata nih..cume tak wujud dalam hidup aku je..err kau faham tak? hahhaha...senang cite aku syok sendiri miahahahaha =P

ape ag nak cite ae? ohh aku lupe...nanti kalo aku ingat aku cite balik hahaha babai =D


1 comment:

masyitah mohamad said...

salam kak nor nk no fon...
nnt text owg kt no ney 0134485425 ney masyitah la..knal x?? huhu

kak nor ore baru tau sal bf kak nor... takziah ye?? kak nor sabar ye?? kuat kn hati mu.. ore n ain sentiasa doakn yg terbaek tok kak nor...

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...