si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Thursday, 24 November 2011

'CONTEST SENYUMAN MENAWAN HATI'

assalamualaikum...wehhh dah lame gile rase nya aku tak update belog huaaaa..kebizian yang melanda telah membuat aku tewas dalam menghupdate belog sobs sobs sobs...

tetibe bukak belog ade orang tag..ape lagi ade point la kan nak update hahaha...mekaseh kepada yang mengetag encik peyansanstaro...

kasi letak ini banner hihihi



ni gambarnya..ok tak ae senyuman nih? hehehe


gambar patplohpat tahun yang lalu huahuahuahua =P


nak join jugak? boleh klik sini selamat bercontest hehe

nak tag: 


ok dah..babai =)

p/s: macam rindu kat senyuman seseorang je sejak berjauhan nih hahahaha =P


                                               

1 comment:

peyansanstaro said...

Wah, abg musa la yang menang !
Hahahha=)))

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...