si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Thursday, 3 November 2011

musim tag mengetag...bajet retis plak muahahahahaha =P

assalamualaikum...hiyahhhh3 senaman pagi pagi nih ye sebelom mula menaip entry nih hahaha..ekceli aku nih pepagi cam biase lah on pesbuk on belog on email sume la on hahaha pagi pagi kena scan dulu ape yang ade..pastu terscan lah satu komen kat shoutbox aku yang ramai orang cakap terkejot bila klik shoutboxnya muncul tetibe dari bawah ahahahaha...terkejot ke? aku rasa tak terkejot pon..biase je hahahaha...

ekceli, aku di tag oleh si cantik manis sweet lagi iaitu cik ryzna a.k.a kekasih hati yang termahsyur hehehe hambik kau sekali name dia panjang giler tapi aku 100% kompem tu bukan name mak ayah dia yang bagi hahaha...so, jom je la jawab soalan hot giler dari beliau ye..yang buat aku boleh siap pegi minum milo lagi nak menjawabnya hahaha @_@



  • korang peminat anime , manga , komik , cosplay tak ?

kalo yang nih aku nak jawab aku minat sailormoon je..lain lain tak minat..kira komik jugak tu kan? hahaha dengan kuasa bulan akan menghukum muuu hehe ^^"

  • nama manja korang yang mak korang panggil ape ?

kalo name manje, sti la panggil manje hahaha..mama panggil nor atau pun kakak walaupun aku yang bongsu..sebab ade dua adik beradik je pon..yang atas abang..so abang dengan kakak la panggilan manje kitaorang huhuhu

  • kalau diberi kawan dan cinta korang pilih ape ? dan kenapa?

humakaihhhhh...soklan susahnyaa..pegi bertafakur la kejap hahaha...nak pilih sape ae? kalo taknak pilih dua dua boley tak? sebab kawan sekarang nih pon tak leh pakai banyak kawan makan kawan hee pastu tukar cikit soklan nih, tambah lagi satu pilihan iaitu family..kompem aku pilih family kahkahkah sesuke hati je heee

  • pernah bercinta ? putus cinta ? pertama kali bercinta ? sedang bercinta ? crite sikit . sy suka dgr kesah cinta . hehe . .

wowowowowo...kisah cinta ye..ermm penah bercinta, penah putus cinta, sume penah la..syok sendiri pon penah kahkahkah..sadis giler...ekceli tengah tunggu encik bintang nih..tapi tak muncul muncul lagi..asyik hujan je..bintang pon segan nak keluar hahahaha

  • pernah bergado tak ? tarik2 rambut  ke , restling ke , maki hamun ke , muay thai ke ? haha . 

saya seorang perempuan melayu terakhir, tak suke gadoh gadoh...pangggg satu kali..perasan sangat kau nih nuru hahaha...gadoh tu pernah, tapi takde la sampai tarik tarik rambut, restling bagai...boxing je ganas cikit ye dak? kahkahkah

  • ape yg korang dapat dgn berblogging dan berfacebook ?

macam macam boley dapat..kekadang tu pakwe pon boley dapat tau ensem ensem plak tu sume nya tambah tambah kalo blogger hahaha tapi saya setia orang nya muahahahaha =P

  • kalau diberi kesempatan atau keizinan tok buat apa je yg korang nak dlm sehari , ape korang nak buat ?

i like this question hahaha..kalo di beri kesempatan dan peluang haruslah nak abis kan masa sehari tu with encik bintang saya..jenjalan satu dunia..rase rase sempat tak dalam sehari? hahaha tengok peta dunia sempat la kot kuikuikui @_@

  • selain duit , cinta dan kejayaan , ape yang korang kejarkan didunia nie ?

ok soklan nih macam seriyus cikit aku nak jawab...selain dari tiga di atas aku jugak sedang mengejar redha ILLAHI..mudah mudahan tergolong dalam hamba Nya yang    dirahmati =')

  • saya byk songeh tak bg sokla gila2 ? haha . . biar lah

tak banyak songeh pon..cume banyak soklan je hahahhaa =P

  • boleh tak korang bagi 1 pic korang yang korang edit cantik2 kat saya ? kalau boleh , sy tunggu tok di tag lagi . hehe

ade ke gambar cantik nih? rase rase cantik tak nih? huahuahuahua =P


  • perkataan ape yg sesuai tok sy ? comel ? comot ? ape2 je selain cth yang diberi . haha

gojes..boley? hiihihihi =)



settle sudah sesi soal jawab yang tak bape nak retis sangat..bajet je retis aku nih muahahahaha nak kena penampo lagi sekali nih hahhaa


p/s: suke jawab soalan..sape lagi nak tag? sila sila hehehehe ^^,Y


                                               

4 comments:

azam said...

adoiiiii....

byk soalan...hehehe

ryzna sha said...

haha . i like you ~ haha sailormoon ye . hahaha

ryzna sha said...

hihi . lawa pic tu *mengampu ni . haha adess tgk la pic ni sy amik buat koleksi . haha seriuosly . sy amik tau .

Angah Sempit said...

aku taw knp ko mnt sailormoon ngeeee

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...