si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Wednesday, 2 November 2011

korang kena tahu nih~ seriyus!!!!

assalamualaikum semua yang masuk ke sini =)

aku macam takde idea, macam malas nak hupdate, macam entah la..macam macam la yang ade untuk waktu dan ketika ini..oleh itu aku dengan secara rasminya mengistiharkan aku nak quit dari belog nih..eh bukan bukan aku tipu je hehe aku nak tunjuk kat korang entry malas aku hehehe...so korang sila tengok dan pikir pikirkan ye...



ok, korang pikir..aku nak chaw dulu hehehehe k baii


p/s: emas sangat ke ungkapan kat atas tu..tak nampak cam emas pon..kelabu je muahaahhahaha =P


                                                 

5 comments:

Prince Halilintar said...

skrg ramai dah taw cam ne sikap yahudi tu kan...

▪littleimie▪ said...

mostly tahu yahudi dan kebijaksanaan mereka dlm segala bidang [can't deny] >>> matlamatnya menggugat umat Islam tanpa kita sedari.Brilliant kan..moga2 kita semua cepat tersedar...!

▪littleimie▪ said...

mostly tahu yahudi dan kebijaksanaan mereka dlm segala bidang [can't deny] >>> matlamatnya menggugat umat Islam tanpa kita sedari.Brilliant kan..moga2 kita semua cepat tersedar...!

Pendamba Mawar said...

ngah fikir

NasZ said...

betul tu. Hitler memang mampu bunuh semua Yahudi. antara sebab pihak Yahudi mengatakan Hitler ni kejam dan burukkan imej Hitler ni dalam buku sejarah.

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...