si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Thursday, 13 October 2011

weh, aku nak buat novel korang nak baca tak? hahaha =P

assalamualaikum...hari nih aku dok menung menung tetibe datang ilham..jeng jeng jeng...aku make sure korang pon takde ilham cam aku hahahah errr...aku berilham nak tulis novel la..cerpen ke..tapi buat masa sekarang nih aku nak publish kat belog aku nih je la..untuk tatapan korang yang sudi baca belog aku nih..yang tak sudi tak yah baca boley? hahaha...

aku pon tak tahu kenapa tetibe ilham nih datang menjelma...nak kata tiru mane mane belog yang dah berkurun publish novel diaorang tak jugak sebabnya kalo nak tiru dah lama dah aku tiru hahaha hummm tapi aku tak bape nak sure lagi lah bila aku nak start menovelkan diri nih..kalo korang sudi menunggu wahh sungguh terharu biru lah aku hihhihihi...

tapi aku siyes nih..dan aku dah fikir secara siyes..aku nak tulis novel gak..oleh itu anda anda sekalian diminta untuk mengkomen lah setiap penceritaan yang aku nak tulis nanti..mane tahu dengan komen komen korang tu boley up kan lagi penulisan aku ye dak?

so, bila? dimana? bagaimana? aku nak menulis novel tu..tungguuuuu hehehehe

cari ilham sambil makan eskrem..bukan ilham yang datang..kenyang yang datang..haha



p/s: mencari ilham untuk menulis...MEB jadi pengilham saya boley? hahahaha =P


                                       

8 comments:

Far8 budak baik said...

nnti novel tuu mesti nak jiwang jeee..hahahahahaha!

mayrahazim said...

sy pon brminat utk bkarya juga..tp blum ade mase.. same2 support k..

nuruhuda_329 said...

farid: haruslah jiwang miahahaha :P
mayrahazim: orait..teruskan berkarya hehehe

reenapple said...

baca je... =)

Fatin Farhana Binti Ramli said...

sedapnye askerem tu .. teliur .. HAHA

nuruhuda_329 said...

reenapple: hihihihi..bc tauuu :)

fatin: eskrem tu sedapppp huhuhuhu

cik tenggiling said...

sy selaku one of the wanna be novelis menyokong tindakan anda..gud luck dear.

Addin said...

addin takda bakat nak tulis novel. haha

chaiyok ! :)

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...