si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Tuesday, 11 October 2011

suci cinta seorang sahabat ^^'Y

assalamualaikum my dears semua hihihi...sihat hari nih? makan ape? eh macam la korang nak bagi tahu aku kan korang makan ape? tapi aku dengan bangganya nak bagi tahu aku hari hari makan nasi ayam huahuahua fanatik nasi ayam aku nih hihihihi...eh tapi entry aku nih takde kena mengena pon dengan nasi ayam, aku nak cite pasal sesuatu yang aku terfikir time aku bertugas kat konvokesyen hari tu hehe

korang tahu makna sesuatu warna bunga? aku takde la tahu sangat..tapi tahu cikit cikit je...sekadar di pinggiran je...di jadikan cerita masa konvokesyen hari yang last aku amik la bunga yang bersepah sepah kat dewan konvo tu..mulanya aku main amik je..tengok cam cantik je...aku rembat je la hahaha..pastu dah settle merembat tu aku pon tengok tengok la bunga tu baru aku perasan aku amik bunga tu tiga warna je hahaha....warna merah, warna putih dan warna kuning hahhaa...then aku pon buat la tafsiran tentang warna bunga bunga tu hahha

makna disebalik warna bunga hehehe

taraaaa...warna putih untuk suci, warna merah untuk cinta, warna kuning untuk persahabatan...bila di gabung dan di edit edit cikit jadilah SUCI CINTA SEORANG SAHABAT...hihihi suci sungguh kah cinta itu? uihhhh sangat suci ye sebabnya aku sahabat yang menyintaimu seadanya...yang menyintaimu tanpa sebarang sebab..yang menyintaimu tanda sempadan...yang menyintaimu hingga hujung nyawa..itulah aku sahabat mu =')

errr....cam jiwang plak aku petang petang nih..hahaha bukan ape amik feel untuk entry nih hihihi...ase cam nak bagi bunga nih kat MEB je...errr bunga dah takde...bagi gambar bunga je lah hahahaha...


p/s: takmo pesan coklat dari langkawi, tapi mau pesan semoga kamo selamat pegi dan balik ye MEB =)


                                                

2 comments:

azam said...

kira cinta seorang sahabat ye....

:) suka

nuruhuda_329 said...

kita pon suke gak la hihihi

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...