si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Thursday, 20 October 2011

perkara yang kita tak perasan atau sengaja tak berperasaan?

assalamualaikum semua...ok entry nih aku nak share dengan korang ape yang kekadang kita tak perasan..atau pun memang kita nih takde perasaan..boley aku cakap gitu? hehehehe sebab kita nih manusia biase yang memang takkan jadi luar biase, so kita tak kan perasan benda benda yang sebenarnya ade kat sekeliling kita je..let sharing is caring hahahha


  • sekurang kurangnya ada 5 orang dalam dunia nih yang sayangkan korang dan sanggup mati kerana korang
  • sekurang kurangnya ada 15 orang dalam dunia nih sayangkan korang dalam beberapa cara and style diaorang
  • sebab utama seseorang yang benci gile kat korang adalah kerana diaorang nak jadi seperti korang
  • senyuman yang korang lemparkan boleh membawa kebahagiaan kepada orang lain walaupun dia tak suka kat korang
  • setiap malam ade orang yang ingat kat korang sebelum dia tido
  • kalau bukan sebab korang, seseorang tu takkan hidup bahagia..penah pikir tak? hehehe
  • korang sebenarnya seorang yang istimewa dan unik
  • ade seseorang yang menyanyangi korang dalam diam
  • bila korang melakukan kesilapan yang sangat besar, ade hikmah di sebaliknya
  • kalo korang rasa dipinggirkan, pikir balik, mungkin korang yang meminggirkan mereka
  • bila korang pikir korang takde peluang nak dapatkan ape yang korang nak, mungkin korang takkan dapat...tapi kalo korang percaya pada diri sendiri, lambat laun pasti akan dapat
  • kenangi segala pujian yang korang terima, lupakan segala maki hamun dan caci cela
  • jangan takut nak luah perasaan korang, sebab meluahkannya dapat buat korang tenang
  • kalo korang ade sahabat baik, ambil masa untuk bagitau dia sahabat yang terbaik..sebab hanya seminit diperlukan untuk mendapatkan sahabat baik, sejam untuk menghargainya, sehari untuk menyanyanginya, tapi sepanjang hidup untuk melupakannya =')

so, perasan or takde perasaan? hahahha...let change our life to be more berperasaan muahahaha =P sampai sini je merapu aku..ok bai

motip gambar? errr mencari ketenangan dikala susnset muncul heee


p/s: mahu menghargai setiap yang hadir dalam hidup..tambah tambah MEB...sayang lebey la hihihihi ;)

                                                

5 comments:

azam said...

:) yeke ada byk camtu....

mungkin kot

eyryn said...

banyak sangat yang tak perasan :)

peyansanstaro said...

Lgsong xprsan..
Hehehe =P

nuruhuda_329 said...

ha kan3...tak perasan pon sebenarnya..so mulai skrg sila berperasaan hahahhaa :P

ruby sarip said...

betul ke ni.. hmmmmmm (thinking)

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...