si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Thursday, 20 October 2011

nak kawen kena buat hantaran sendiri ngeee @_@

assalamualaikum....hari nih pagi pagi lagi mama aku dah suruh aku buatkan hantaran untuk sepupu aku yang nak tunang sabtu nih..adeii ingat kan buat untuk aku, mau terkejot pengsan kat situ terus hahaha acctually satu je pon hantarannya..mama nak bagi kat diaorang..then terus la neuron neuron dalam otak aku berputar ligat mencari idea untuk buat hantaran nih...tapi macam takde idea je huaaaaa

oleh kerana sebab musababnya idea aku takde, so opah aku yang conduct idea untuk aku..errr conduct idea? pelik je bunyinya huuuu

puan ikan dan anak anak yang menjadi pilihan..cumil bangat heee

taraaa dah siap hantarannya..idea aku n opah kui3

masa tengah bertungkus tak bape nak lumus buat nih,opah dengan mama sempat pulak buat lawak ke serius ke aku pon tak tahu lah, diaorang cakap nanti kalo aku nak kawen buat sendiri je hantaran..sebulan lagi nak kawen dah kena start buat dah..tak yah tempah tempah, mahal..buat sendiri senang..errrr =.=" masalahnya aku nak kawen bila? dengan sape? huaaaa tacing betol lah ngeeee..lambat lagi..tunggu putera impian datang minang..berjanggut la aku hahahaha

ingat senang ke nak buat hantaran nih? memerlukan fizikal dan mental yang kuat tau hahaha...aku tak lah kretip dan inovatip sangat..cikai cikai tu boleh la sekadar di pinggiran huhu...ok lah aku nak pegi bertapa jap huhuhu ok bai


p/s: cantik tak ae aku buat tu? hahaha =.="

                                                  

7 comments:

RJ Beena said...

jalan2..singgah makan angin :)

azam said...

buat sendiri puas hati kan??

Asyikin said...

simple and nice :)

Addin said...

addin bab bab kerja yang memerlukan ke-kretif-an ni addin tarik diri sebab addin memang tak kreatif . haha

nuruhuda_329 said...

rj beena: teruskan berjalan2 hehehe
azam: memang puas hati huuuu
asyikin:hehehe opah nak simple2 je
addin: keje camni mmg la sume org taknak..boley stress ooo hehehe

ishiko said...

ahh.. sedapnya..
ngap terus ah

nuruhuda_329 said...

hehe...tak boleh ngap d kawal rapi la ishiko huuuu

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...