si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Thursday, 20 October 2011

ada coklat untuk kamo ;)

assalamualaikum....


korang nak coklat nih? tak boleh..aku punya hahahaha acctually coklat nih MEB yang bagi sebelom aku balik hari tu..alhamdulillah dapat jugak jumpa dia sebelum balik..tapi aku bukan nak cite sal MEB bagi coklat..aku nak cite yang coklat nih sedap hahahha..boley terima? MEB cakap walaupun coklat nih kecik, tapi dia ikhlas bagi..so moral of the story, kita kena lah sentiase ikhlas, tak kisah lah nak bagi hadiah sebesar zarah pon asalkan kita ikhlas..tapi ade ke hadiah sebesar zarah? errrr =.="

MEB nak coklat lagi boley tak? nanti anta kat umah ye..nak banyak banyak..kalo boley nak ferero rocher la..eh terdemand plak muahahahha..tapi ikhlas mintak tu...ok la kan? memang la aku ikhlas mintak orang yang nak bagi ikhlas ke? banyak songeh plak heeeee ^^,Y

takde ape nak cite..tu je ok bai ^^,"


p/s: teruja bila MEB cakap "ade coklat untuk kamo" heeee =)


                                               

3 comments:

peyansanstaro said...

nak gak rasa..
Hehehe~~

nuruhuda_329 said...

meh la cini huuu ^-^

kayrul-shah said...

first time tengok coklat jenis nie..

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...