si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Friday, 9 September 2011

terima kaseh follower ke-500 hehehe sandra azwan~~~

assalamualaikum semua hehehehehe......walaweiiii aku gembira nih huhuhuhu sebab musabab aku gembira tahap gaban nih ialah aku dah ade 500 follower hihihihihi terima kasih sangat kat sorang blogger yang ensem lagi macho sebab sudi follow belog aku yang sangat lah daif lagi naif serta saif eh...ade ke saif? huhuhu....beliau nih follower yang bertuah yang ke 500..aku rase cam nak bagi hadiah mid valley kat dia hahahhaha silalah kamoo amik mid valley kat KL tu ye hik3

preveiw belog beliau....

header belog beliau...klasik gitu hehehe

bukti hahahha

beliau yang bertuah ialah sandra azwan sila terjah beliau secepat mungkin, lambat2 nanti beliau tido plak hahahahaa...untuk pengetahuan korang beliau sangat hensem tahu...rugi kalo korang tak terjah beliau...oleh kerana itu aku sarankan  korang terjah n folo lah beliau hahahaha...entry entry hasil buah pikiran beliau pon sangat menarik hihihihi

lastly, terima kaseh sekali lagi kerana sudi memfollow belog ni hehehhe....selamat pengantin baru, eh silap...selamat hari raya dan salam perkenalan huhuhuhuhu :)

p/s: terima kaseh juga kepada followers yang lain yang sudi follow belog daif aku nih..terharu seyhhh :')

3 comments:

zulhilmi.tempoyak said...

jeles la pulak den ni...;p

nuruhuda_329 said...

huhuhuhu....cube lagi lain kali utk jd yg bertuah hik3 ;p

Ezad Skytech said...

hee..tahniah sbb da capai 500..hee~

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...