si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Friday, 9 September 2011

kisah raya nuru 3 = balik kampung dan juga baju raya ^-^

assalamualaikum..tak jawab dosa, kalo jawab tandanya korang sayang aku hahahha..tetibe lak ade rules camtu kan? huhu...korang tengah buat ape tu? ade yang masih beraya? ke ade yang dah tak sanggup nak beraya sebab badan dah naik mendadak cam cucur badak..hahahaha aku la tu orangnya huk3 :( mulai hari ini aku berazam nak menguruskan badan dan takmo makan banyak dah..errr agak agaknya la korang rasa aku tipu tak ae? huhuhuhu =P

seterusnya, tapi sebelom tu dah baca kisah raya aku episod dua? kalo belom boleh baca kat sini ye hahaha ermm...untuk kisah raya yang ni plak episod tiga aku nak cite sal kisah balik kampung dan baju raya...huhuhu aku balik kampung hari tu 25 ogos..wahhh awal gile ah..sampai belog pon aku tak sempat nak update..semangat nak balik raya la katakan huhuhu acctually aku balik kampung dihantar oleh seseorang jeng jeng jeng sapekah? huhuhu adelah mane leh bagitau, seorang hamba Allah yang sangat baik hati huhuu dia hantar sampai depan pintu rumah tu..dalam pukul 3 pagi jugak la aku sampai...

sebelom balik tu kitaorang singgah alor setar dulu, bukak pose kat marrybrown giant alor setar huhuhu aku bukak pose hari tu makan burger je..cehhh konon cam ala ala mat salleh la kan huhuhuhu


tu posing sebelom bukak pose hihihi dengan rumet aku je masa nih..kami balik hari yang sama..dalam pukul 10 hantar dia naik bus, lepas anta dia, aku pon bertolak ke kampung ku yang indah  lagi permai, kuala kangsar perak...sampai umah terus sahur then tido sekejap...bangun tido siap siap terus kuar dengan mama pegi beli baju raya hahaha memang hebat la...



hehehe tu lah tema baju raya express aku...takde pilihan amik je mane yang agak cantik hahahaha...sebenarnya aku nak cari wane biru..tapi takde yang berkenan di jiwa..so hancurlah harapan aku nak berkurung biru di hari lebaran huk3 T_T tapi takpe lah asal kan ade baju raya, aku layan kan jela hahahahha ^^' mama yang belikan and pilih kan baju nih tahu hihihihi ;)

so, baju raya korang wane ape? hihihihi tahun nih aku cuti raya lame cikit..dua minggu, semua cousin and sedara aku naik jeles dengan aku hahahaha aku start cuti 25 ogos hingga 05 september huhuhu sakan raya derrr...tapi takde la sakan mane pun...cume orang yang datang umah aku tu sakan sangat sampai raya ketiga pon penuh lagi adeiiii ^^' oleh kerana aku nih memang la suke sesangat layan tetamu so aku lah yang tukang melayan tetamu yang hadir huaaaa T_T errr...agak best la raya tahun nih huhuhu

ok lah tu je nak cite..babai ;)

p/s:  kisah raya seterusnya bakal tibe..nantikan =)

4 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

baju raya express pon cun gak ek.. bper ribu ringgit agaknye bj tu kn.. hehehe :)

nuruhuda_329 said...

hahaha ade la dlm 70 ribu hahahah

bloghok said...

nak uit aye..kifkifkif

nuruhuda_329 said...

hoho wet aye xde hik3

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...