si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Saturday, 24 September 2011

opis jabatan aku pon nak raya jugak kau -.-"

salam...ok ni mungkin entry aku last cite pasal raya..huhu entah entah nanti ade lagi hahaha..aku rase takde dah kot..sebab nih open house last aku join sebelom syawal berakhir...jamuan raya nih jabatan aku yang buat..so aku pon di wajibkan datang untuk memenuhkan perut..memang penuh pon..tak larat aku nak makan...tapi yang bestnya, haruslah aku makan sate banyakkkkk hahaha...siap boleh tapaukan untuk MEB and adik aku lagi..memang banyak la sate tp yang makannya sikit je hahaha...

majlis nih sangat happening..aku suka gilak..snap pic banyak banyak..al maklom la..aku lagi seminggu je praktikal..pastu say babai jela nanti..sedeh  lak aku tetibe huhuhu review gambar----->

antara gadis gadis yang sopan sotong pada hari tersebut...ouchhh kelas kau jahh hahaha

dengan ex-bos..comel tak saya? huahuahuahua=P

aku rasa cam sopan sangat aku time nih hahaha

berebot makanan kah?

cik rumet..peace ^-^

ni ape masalah nih? berebut makanan jugak ke nih? miahahaha

awek awek opis aku yang hottt fm hahaha

suasana luar rumah a.k.a tempat hidangan..


overall..majlis nih berjalan lancar walaupon hujan renyai renyai time nih...aku tak kisah dah hujan ke ribut ke..sebab dok dalam rumah..so takpe lah..lain la kalo makan luar rumah..mau telan air hujan je gamaknya hahaha..kenangan terakhir sebelom abis praktikal..haishhh kerana kenangan itu indah, susahnya nak lupe huuuu entry tamat dengan tibe tibe..aku sedeh!! ok baii 


p/s: bukan mudah melupakan setiap yang berlaku dalam hidup =')



                                                 

4 comments:

ZWAN SABRI said...

Takpa2, still dalam bulan syawal.. btw, cute plak Huda nii.. HEHE


MySuaraBlog: Book Fair dalam Kapal Mewah

Fatin Farhana Binti Ramli said...

wah .. open house .. yummy ..

Prince Halilintar said...

nk habis praktikal dah ek..mesti rindu kat kwn2 ofis nnt..

asamasin said...

k fine xajak.. -..-""

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...