si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Sunday, 4 September 2011

nuru nak promosi kisah raya??

assalamualaikum semua...hehehe selamat hari raya korang..ehemmm lamenya aku bercuti kan3? hihihi al maklum la time raya ni lah nak bercutinya,,pas raya takde cuti dah huuuu...so, how about korang punya raya? best? haruslah bestkan? seronok terjah belog2 yang cite sal diaorang beraya teruja lak aku nak cite sal kisah aku beraya...jeles nih!!! mane aci sume dah cite sal raya..aku je ketinggalan uwaaaaaa T_T..

oleh kerana aku telah mengalami tahap kejelesan yang melampau, so aku buat keputusan nak buat kisah raya aku berepisod...hahahaha time raya aku kumpul sume cite dan bahan bukti untuk buat kisah raya nih..hahaha dasat tak aku? hik3

untuk entri nih aku nak promosikan dulu kisah raya aku...kiranya nak bagitau korang untuk stay kat belog aku selama beberapa dekad untuk baca and kutuk kisah raya aku yang ade beribu episod tu...so stay tune ye hahahhaa...;p

aku dah kira-kira, macam ade 20 episod la..korang mampu ke nak follow kisah raya aku nih yang dah macam drama bersiri time petang2 kat tv3 dah gayanya...hope korang mampu la ye hahaha...

untuk promo nih jom usha gambar kat bawah hihihihi ~~~

~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~



p/s: selamat hari raya kepada semua bloggers :)

2 comments:

Zul Fattah said...

tu je ke? hampeh betul la.. haha..
slamat hari raya jugak wei..

nuruhuda_329 said...

hahahaha tu je la dulu...kan dah cakap ade byk episod...tgguuuuu hihihi

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...