si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Tuesday, 23 August 2011

ni perempuan yang bodoh atau lelaki yang bodoh?

assalamualaikum semua hehehe ape juadah berbuka hari ni? hope sume dapat merasa juadah yang best2 la ye di 10 ramadhan terakhir nih.. eh, tapi kan asal aku asik makan nasi same je ae? kedai pon kedai same...hotel dekat, tapi pegi nya tak...adeiii tapi hotel nih mau gulung tikar aku kalo makan berbuka kat situ..satu kepala dalam RM40..aiyooo memang sah aku akan diistiharkan bankrap pas makan kat hotel tu huhuhu....so, makan je la kat tempat yang murah2 je walaupon lauknya errr...bestttttt hihihihi

tapikan untuk pengetahuan korang entri nih takde kaitan pon pasal makan2 nih..aku nak cite pasal lain...tapi cite sal makan tu intro dia je dulu, boley? huhu

ok kisah yang aku nak citekan nih pasal kisah dua merpati sejoli yang aku memang kena jumpa diaorang tiap2 hari...kalo tak jumpa tu, memang something wrong somewhere errr...sebab diaorang nih macam belangkas, belangkas pon tak macam diaorang eh, ade ke gitu? hehehe tiap2 hari aku nak pegi keje mesti jumpa diaorang kat kolej aku nih...si pakwe mengambil si awek hantar pegi keje..petang plak datang berbuka puase bersama...teraweh pon bersama begitu la juga dengan sahur...kekadang terdetik kat hati aku

*diaorang nih dah kawen ke? tapi nape dok asing2..

*lelaki nih tak keje ke? ke keje dia jadi balaci pompuan nih je?

hahhahaa jahat tak aku pikir cam tu?eh2 bukan aku nak pikir camtu sebenarnya sebab nampak sangat diaorang membuat aku berfikir camtu...aku bukan nak masuk campur hal diaorang, hal diaorang, diaorang punya pasal, hal aku, aku punya pasal..tapi kan aku nak la jugak share dengan korang kisah nih hahhaa

pagi tadi masa aku nak pegi keje, macam biase la si pakwe menunggu si awek.then nak dijadikan cerita kebetulan lak time aku turun tu, rezeki aku nak tengok drama free pepagi butakan...aku terdengar la sketsa diaorang nih..si awek dengan jalan tekedek2 bawak barang sound direct je kat si pakwe ni..

*oiiii...tengok saje je ke? amik la barang nih...

si pakwe dengan kelam kabut melulu ke arah si awek dan mengambil barang yang si awek bawak tadi...elehhh bukan banyak sangat pon barang bawak, poyo je lebeh..tu hati aku berkata lah hehehe pastu si awek nih menengking pakwenya..huihhhh dia punya ayat sadis je aku dengar...gado pasal tak balas messege..si pakwe pulak diam and boleh lagi cakap lembut2 dengan awek dia...adeiiii....si awek berbakul2 dah marahnya...tapi aku tengok si pakwe tu macam tunduk je dengan si awek tu, dengar je ape si awek cakap..errr macam queen control la lebeh kurang hihihi

penah jugak si couple nih gadoh time orang nak sahur...hadoiii aku rasa satu blok dengar suara si awek nih menengking pakwenya...siap ade adegan tampar menampar lagi....err ni si awek yang tampar si pakwe tau..tapi si pakwe???? macam biase, DIAM JE!!! bagus betol la..kalo aku memang dah tak lame hidup dah si awek tu...hahhahaa...

so, korang rasa camne? si awek yang queen control atau si pakwe yang bodoh tahap cipan sebab tak reti nak ajar si awek atau si awek yang bodoh sebab tak reti nak menghargai pengorbanan si pakwe? pandangan orang lain2 kan...so, lets think by yourself hehhehee





p/s: hargailah orang yang menyintai kita selagi dia masih mampu untuk menyintai kita dengan seikhlas hati:)

10 comments:

Nuramalina Aziz said...

sampai bile la laki tu nak tahan.erm, no wonder if one day that guy p kat another gurl.yang lbih baik dari gf dy ni.ceh.ta reti menghargai langsung.grrr

Nur Hamizzah said...

hahaha. awek dia sangt over la.. da kire untung dapat pakwe penyapar mcm tu. haihhh

yad'z said...

dua2 salah.... huhu... kalau baru kapel macam ni.. kalau kawin macam mana.. ? =)

lelaki ni nampak je penyabar.. tapi kalau satu hari dia meletup, mau menikus kite kaum hawa ni.. =)

amirulspurs said...

lelaki tu terlalu penyabar. bgs laa. kadang2 pmpn ni tak reti nak hargai smthing depan mereka. same goes to guys. sama je. :D

muz said...

tinggalkan je gadis tu lor.. kalo aku memang dah makan penerajang dah...

anizsDANbintang... said...

kalau dah kahwin,tak cium bau syurga buat suami mcm tu...

Lissa said...

haish. rasanya pompuan tu queen control kot. naseb la kalo belum kawen.silap2 lelaki tu carik yang lain. lelaki kan..=.="

cik kartun said...

dlm perhubungn septut nye ade tolak ansur..bukn men tolak2 gitu..
dan saling hormat mghormati..^_^

cik kartun said...

salam aidilfitri..
sebelum pulang ke kamp0ng tu jom singgah http://nurais-luahanhati.blogspot.com/2011/08/ingat-orang-tersayang.html

Far8 budak baik said...

haha! entah kau ar yg salah..
agagaga.. tu ar kn..nape mesti selalu
bersama..tapi okey ape..
romantik kot.. haha.. couple cam budak2 je kn..cepuk je dua2..haha!

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...