si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Wednesday, 7 September 2011

kisah raya nuru 1 = kad raya untuk My Encik Bintang (MEB) =)

assalamualikum....huyeaaaaaa kisah raya aku dah nak mula nih...cepat cepat betulkan area laptop korang untuk terus stay mengadap kisah raya aku yang aku rasa dekat setengah abad jugak episodnya baru la abis, raya kan sebulan hahahahhaa sian korang melayan kerenah aku yang mental nih ngeee =P

aku dah promosikan kisah raya aku kat entri sebelum nih, korang boleh klik sini kalo tak baca lagi promosi tu hehehe....

untuk kisah raya aku episod pertama nih dan tajuknya seperti tajuk entri di atas, aku nak ceritakan kisah raya aku menjelang hari raya dan selepas hari raya yang berlaku dekat aku dan memang tak berlaku dekat korang ye..eh, ke ade jugak yang berlaku dekat korang? kita memang senasib hehehe...

kisah raya nuru episod 1, kad raya untuk my encik bintang (MEB)...huuu kad nih special sikit sebab made by my hand yang tak berapa nak kreative dan inovatif, otomatif pun bukan hehehe...aku buat sendiri tau, korang silalah percaya dengan jayanya, sebab aku ade bukti ok...yehaaaa jom tengok bukti aku yang kukuh lagi teguh tu huhuhu

lukis karton ni dulu untuk letak kat depan kad hihihi


ade cam ketupat tak? hahhaha


pelita tak bernyala huhuhu


muka depan kad...


ni muka depan dah siap...


ni muka belakang untuk tulis ucapan raya heeee


ha caya tak caya tak? haruslah percayakan? aku tak tipu, aku siyes nih..tengok muka aku siyes nih...errr korang nampak tak keseriusan muka aku nih di sebalik laptop korang tu? hihihihi acctually aku buat kad nih tulus ikhlas dari hati yang penuh dengan kasih sayang cinta rindu eh, ape jiwang karat nih?? hahaha...boley pulak aku tertulis kat sinikan? hehehe tapikan korang, siyes aku cakap kalo kita buat sesuatu untuk orang yang kita sayang, memang gembira sangat...hati bunga bunga je rasa hahahaha walaupun kad yang aku buat nih tak seberapa and rasa cam nak pamer kat muzium je, tapi sangat bermakna bila letakkan jiwa aku dalam tu hahahaha sengallah aku nih...=P

kad tu dah selamat sampai ke rumah MEB pada malam raya hehehe..asal tak sampai hari raya ae? baru lah kena kan? ohh lupe posmen sibuk beraya, tak sempat nak anta surat hihihi pape pun memang aku rasa satu perasaan yang lain sangat masa buat kad tu..gembira and tersenyum sepanjang masa walaupun sangat susah nak melukis, mengunting dan menampal serta mengepos hahaha

my encik bintang, maaf ye untuk kad raya yang sehodoh itu...nak lagi cantik kena bayar la hahahaha :P

p/s: entri nih jiwang karat sebab otak aku masuk air hahahahhahaha sekian =P

6 comments:

soe hawani said...

waaaa... dah ade MEB ye kak nuru ^^ comel3... :)

faRHa@miSS Vio said...

huhu...asal hati ikhlas .. tu yg penting ... l0ve dis style ...ade ciri2 cute ..huhu

Asyikin said...

cantik ke tak belakang kira, janji effort tu penting :)

nuruhuda_329 said...

soe hawani: hehehe MEB dalam mimpi je dia muncul hihihihi

farha: hihihi betul tu..yg penting ikhlas :) tq

asyikin: yup tepat sekali tq dear :)

Pendamba Mawar said...

untung la MEB tuuuuuuuuuuuuuuuu

nuruhuda_329 said...

hahahahhaha memang la untunggggggggggg =P

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...