si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Thursday, 15 September 2011

kisah raya nuru 8 = kad raya misteri ^^'

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......eh korang penah dapat kad raya misteri? err aku setiap tahun dapat kad raya misteri...cehhh misteri sangat beliau yang berkenaan tu ye...aku pon kompius asal la tak nak ubuh name dalam kad tu..kalo ubuh name kan senang aku nak balas dengan baik hatinya hahhaha...

ohh kad raya hahahha
ade lagi kad raya yang sampai lepas raya pon ade..tapi tak sempat nak baca and snap..ni je yang mampu d snap..banyak banyak kang orang cakap riak plak hahhahaha....memang banyak pon dapat kad raya tahun nih...errr tak nampak riak lagi takbur kan ayat aku nih? hahahaha

untuk yang memberi kad raya yang cantik cantik dan juga yang bajet misteri sangat tu, terima kaseh tak terhingga aku ucapkan atas ingatan korang...sayang korang kuat kuat lah..eh, ade ke? heee ok bai =P

p/s: best bila dapat kad raya..rasa kembali ke zaman dulu dulu je...hihihihi lebih bermakna dari kad raya moden sekarang nih...wish kat pesbuk, telefon and belog...huuuuuu ^^'

4 comments:

Pendamba Mawar said...

pendamba semalam terima 2 keping kad raya..haha

Prince Halilintar said...

lambat pulak kad raya tu sampai ek..

Angah Sempit said...

comei kad raye ngeee

Ummi_R❀salici❀us said...

mcm kenal jer kaler hijau tuu... ada tertgk kat 1 blogger craft...

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...