si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Thursday, 15 September 2011

header and doodle untuk cinta nuru hehe

huyeaaaa!!! dah siap akhirnya....doodle yang di tempah....sebenarnya kalo korang tengok memang dah ade aku letak dah header ngan doodle tu kat belog nih..cume ni aku baru nak post entry sal doodle nih..boley? haahahahha



comel tak header yang di buat nih? comel cam aku tak? eh, tetibe lak tulis cam gitu boley? hahahaha



ni pulak mr and mrs doodle hehehe...cumil tak? cute cam aku tak? eh, silap tulis lagi hahaha...semua doodle nih di tempah khas oleh aku dengan cik farhah atau name belog beliau istana cinta...kalo korang pon nak tempah doodle comel comel nih boleh tempah kat cik farhah...beliau sangat kretip dalam pembikinan doodle nih...memang aku tabik spring kat beliau...sebab aku tersangat pandai nak buat benda alah nih ngeeee T_T...

tapi sekarang aku dilanda dilema...uwaaaa...header yang aku guna sekarang pon cantik gak...header yang farhah buat nih pon cantik jugak...nak guna yang mane satu nih? pastu nanti budak lelaki sebelah pintu a.k.a hizami nak bagi header lagi...sebab aku menang contest dia hari tu..err mati dalam dilema aku camni uwaaaa...camner nih?camner nih? tulun tulun !!!

p/s: guna tiga tiga header sekali boley tak ae? errr ^^'

8 comments:

Syarafi[skyforce331] said...

pergh...lawaaa!!!

cik Q said...

Comel :)

siti kektus said...

boleh jugak nak letak tiga2. heheh

tak pon, tiap minggu tukar lah. itu pon kalau rajin. ;)

~NiZa Maksit~ said...

comelnya ^^,

Cik Jannah said...

haha. hensem.

-✿Ayu✿- said...

waa...lawa sgt... simpan la...buat koleksi... nt boleh tukar2...hehehe:p

Pendamba Mawar said...

perghhhhhh lawa siakkkkkkkk

zalin onceitalk said...

comel...

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...