si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Wednesday, 14 September 2011

jogging ke merendek nih? hahaha =P

salam...korang penah tak ade semangat bersukan dengan tetibenya? kononnya dah gemok and nak kurus la dan haruslah bersukan kan?itulah yang terjadi kat aku yang tetibe takde hujan takde ribut semangat kesukanan tinggi cam gunung everest hahahha...errr semua orang cakap aku dah gemok, so aku tetibe la nak kurus hahahhaa grrr

so, aku pon pegi la jogging pas balik opis berteman kan dua rumet aku tu, sebab diaorang pon dah gemok cam aku, kiranya matlamat kami nih same la huhuhu tapi yang aku peliknya, dah siap siap pakai baju sukan sume, kuar bilik sume pakai selipar je..nih nak pegi jogging ke nak pegi merendek nih? errr..merendek tu maksud dia jenjalan la hihihi...cehhhh sume semangat tak kuat sangat nak bersukan hahaha

bertemankan member kitaorang jejaka tak bape nak hangat di pasaran nih selaku coach kitaorang...dia pon same, tak layak ubuh tittle coach sebab join merendek dengan kitaorang hahahaha bukan setakat merendek, siap bergambar sakan pastu mencurik buah mangga kat tasek belakang kolej huahuahuauahua....=P

berjogging ye..bukan berjalan hahahahaha

seronok sangat cik yun nih huhuhuu seronok jalan ye kak?

cara kami berjogging huahuahua

aku lak ciap jogging versi menung lagi hahaha

di tepi pohon kelapa wawawa..aku ade cam dak tadika tak? err..

encik coach yg tak bape nak coach sgt hahaaha

model pencurik buah kelapa...nak kena sekeh nih muahahaha

ni dia muka2 pencurik buah mangga..nak kena lempang dua ploh empat kali nih huahuauhua

ketua pencurik a.k.a encik yet dah turun dari dahan kahkahkahkah

aku yang konon nya bajet comel..kasi penampo arab baru tahu hahaha

aku dan yun di tepi tasek..naseb tak golek dalam tasek hahahhaa


haa tu lah kisah aku and the geng yang sangat bersemangat bersukan penuh tawaduk dan dedikasi hahaha...merendek je lebey..gambar gambar tu bukti aku memang lah berjogging sangatttt hak hak hak... korang jangan amalkan jogging aku yang sangat mujarab nih ye...kompem korang akan jadi sebesar tong drum...kalo tak tong drum pon..tong gas berkemungkinan la huahuahuahua =P ok baiii

p/s: aku hari hari jalan kaki naik tangga bertingkat tingkat pegi opis, kira jogging la jugakkan? lalallalala ^^,Y

5 comments:

Fatin Farhana Binti Ramli said...

memang best jogging macam tu .. HUHU ..

nuruhuda_329 said...

hehehe ni bukan jogging dh nih..jongang terus muahahahahaha :P

Mr.Baiz said...

jogging ke?hhihi

nuruhuda_329 said...

jogging la jugekkkk huhuhu

Angah Sempit said...

ehem3..cm nak bg penampo jer kt ank murid nieee hahahahah

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...