si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Saturday, 24 September 2011

bila lelaki tengok BOLA!!!!!

assalamualaikum semua...entry nih aku nak share dengan korang pandangan aku bila lelaki tengok bola...haishh naik stress aku ngeee ^^'

tadi kuar dinner dengan member aku..dijadikan cerita kat cafe tu pasang channel ESPN man city vs err..ape erk aku lupa la hahaha...member aku nih bukan main lagi seronok nak tengok bola nih..adeiii aku dah stress dah..aku bukan minat sangat bola nih....tapi aku layan jugak la dah member minat kan..cehhh sangat baik aku nih menjaga hati kawan kikikiki

sepanjang dok tengok bola tu..banyak jugak la aku perhatikan bila lelaki tengok bola macam macam gaya ade..antara yang aku dapat tengok melalui member aku nih..BILA LELAKI TENGOK BOLA :-

  • orang dok sebelah memang kompem dia tak layan dah
  • cakap ape pon tak fokus langsung
  • tanye lain jawab lain grrr~~
  • excited berlebihan
  • bila gol mau bergegar satu alam..adoyaiii malu aku -.-"
  • makanan depan mata pon lambat je nak masuk mulut..sumbat bola baru tahu hahaha
  • kalo tak gol or pemain buat silap, mulotnya mengata mengalahkan mulot pompuan
  • tak nak balik selagi tak abis..cafe dah nak tutop pon taknak balik ag adeiii pengsan ^^'
  • last..memang nak makan penampo arab miahahahaha                                                

ha..tu lah serba sedikit pemerhatian yang berjaya aku buat malam nih..lain kali kena pegi cafe yang takde tv..baru aman dunia aku..hahahaha...agak agaknya entry aku nih kena serbu tak dengan lelaki lelaki gila bola nih? mahu kena cepuk aku satgi..selamat kan diri la dulu..larikkkkkk!!! entry tamat =P


gambar rompak kat abang gugel hehehehe



p/s: MEB minat bola..err camne nih? untuk MEB ape ape pon tak pe..cehhh ayat gedik giler miahahaha ^^,Y



                                             

9 comments:

Pendamba Mawar said...

haha #bergantung atas team.hahaah

p!q4h b@guss said...

sya mnat bola gak..haha

Terbang Bersamaku said...

biaselah tue, bila dah minat,mmg jadi excited..btw, sy pun minat bola jugak...huhuhu..

asamasin said...

nseb aku bukan cmtuh.. :D

nik rosmawati said...

suka gak tgk bola.lagi kalau pasukan kelantan yg main..hehe

siti kektus said...

haha. tak nak cari suami minat bola boleh tak? ;p

cik kartun said...

ish klu CK x kuase nyew nk teman kn..pernh temn kn bf skli jew men bola..perhh kita yg terkulat2 tggal sorang2

AzieYmiN said...

sabar ye...bola dengan lelaki selalu bersama...

Prince Halilintar said...

prince pon suke tgk bola..

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...