si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Wednesday, 17 August 2011

yeay!! belajar melukis dengan zack zukhairi :)

assalamualaikum kawan2 hehehe...hari nih aku nak tunjuk kat korang hasil tangan aku yang tak bape nak kretif dan inovatif..hehehe acctually ni belaja dari abang zack zukhairi tau...jangan jeles lak korang ye hahahaha =P comel tau katon bulat2 dia tu, buat aku terharu plus terangau, eh ade ke terangau ae? hihihi...lukisan nih aku lukis masa time rehat kat opis aku tadi, takde keje nak buat, nak makan pon tak boleh, so aku pun melukis la dengan jayanya...

tengah syok2 melukis tu ade sorang staff opis aku datang....

* eh, nuru minat melukis? same macam anak akak tu...buku2 sekolah yang lame2 sume dia amik buat lukis katon...siap cakap kat akak bila nak anta lukisan dia tu...akak pon pelik, nak anta kat mane pon tak tahu haha*

aku hanya sengeh cam kerang busuk jela sambil terkebil-kebil dengar akak tu bercerita penuh semangat ngee ^^'..pastu aku pon terus menyambung lukisan yang aku buat sampai 4 episod...err macam banyak je kan? nak tahu banyak ke sikit...silalah dengan penuh sopan santun scroll ke atas dan like fanpage aku tu..eh, silap2 scroll ke bawah ye hihihi ^^,Y
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

err...mungkin tak secomel katon zack zukhairi, tapi ni la hasil aku yang merepek2 di waktu rehat..terima kasih kepada zack zukhairi yang menjadi inspirasi aku hahaha...ok tamat sudah..babai ^-^


p/s: korang nak suruh aku kim salam kat zack zukhairi tak? lalalalalalala =p

10 comments:

Akitoboron Nuarism said...

tak sangke lukisan zack inspired orang. haha

nuruhuda_329 said...

huhuhuhu...comel lukisan dia kui3 ^^'

C i k P i p i T e m b a m said...

haha . comey apa . hikhik . biasa la tu . dah lama x melukis kan . heheheeh

Far8 budak baik said...

ni mesti bosan nye pasal kn..
sampai melukis bagai..
hahahahaha

nuruhuda_329 said...

cik pp tembam: hihihi tu la..baru nak mula melukis hihihi testing2

farid: bukan bosan la..tu namenya xde keje hik3

AsyieqiN Rkey said...

weh..klu aq gelak jgan mrh...awat gemok katon ko?ehheh...

dak HR mmg xde otrak math ngan seni..same je la cam aq weh..hahahha

tomatokering :) said...

hahaha ingat betol td . baru nak jeles . lalala ;p

nuruhuda_329 said...

iken: hahaha ni katon versi gemok..kang same kang zack zukhairi tak leh cari mkn lak hhahaha

tomato: hahahha betol la..kui3

bella nabila said...

cute..bella follow blog ni and ini ialah hit back dari blog bella..btw, thanks a lot nuru :)

Princess Nusy said...

comel..mnjadi je..hehe..=)

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...