si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Wednesday, 17 August 2011

line maxis yang sengal atau aku yang sengal? huaaa T_T

assalamualaikum and good morning bagi yang baca entri nih pada waktu pagi and good night bagi yang baca entri ni pada waktu malam..waktu petang tak leh baca kekekekee ^^,Y ok sekarang nih aku tengah stress sebabnya maxis cari gadoh dengan aku...haishhh memang kasi panas hati den jeq grrrr~~~



logo mu cantik dan gah sekali..tapi sayanggg huk3


selalunya aku jarang la nak panas hati dengan maxis ni kalo dia cari gadoh dengan aku...aku buat dek je..sabar la katakan..tapi disebabkan aku tak boleh nak call mama aku..memang buat aku hilang sabar betolll ngeee...baru nak gosip2 berita terkini, tak leh nak call pulak..haishhhh dari petang semalam lagi nih tau...aku ingat henset aku yang nak kena baling dalam longkang..tapi rumet aku pun mengalami masalah yang sama..so, bukan salah henset la kan? so salah sape? sape yang sengal sekarang nih? aku ke maxis ae? huaaaa ^^'

aku rasa maxis nih raya awal kot..nanti hari raya dia tak raya dah mesti line clearrrr je..eh kalo macam yang aku pikirkan nih bagus jugakkan...boleh la call semua orang time malam raya nanti tanpa ade gangguan hati dan jiwa serta raga sekali hahhahaa

hummm..korang doa2 la k semoga maxis mampu bagi yang terbaik dalam perkhidmatan mereka grrr~~~setakat itu sahaja entri stress aku..ok bai


p/s: nak kena aku jadi CEO maxis dulu kot baru ok maxis nih huhuhu ^^,Y

4 comments:

Gadis Butterfly said...

line maxis yg sengal...
same la kite pun ade masalah yg same gak...

nuruhuda_329 said...

hummm tu la..maxis kan sengal huk3

reenapple said...

kita okey jer... eh??

nuruhuda_329 said...

ni baru ok huhu

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...