si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Wednesday, 17 August 2011

"SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER"

assalamualaikum...aku nak cepat nih aku nak join segmen nih...sebab dah nak tutop dah pukul 11 malam nih...so, kena cepat ye...korang nak join jugak? jom3 ikot aku buat camni hehhehehe

tempek header dengan penuh dedikasi dan sopan santun ^-^


ok header dah letak...buat nih pulak ye..biodata ala-ala malu2 kucing gitu hehehe

* Nama Panggilan Blogger         : Cinta Nuru
* Tarikh Mula Berbelog              : 25 Februari 2011
* Rakan Blogger terkini              : 432
* Target Tambah Rakan Blogger: 20 Orang

haaaaaa dah siap...mudah kan? simple je hehehe so korang2 semua sila lah join ye klik link kat bawah tau :)

Segmen Jom Kenal Dan Tambah Rakan Blogger
klik kuat2 tau...hehe ok tu je..papai :) 


p/s: kalo nak join 10 lagi segmen agak2 sempat tak ae? cehh tamak haloba aku nih kui3 =P

19 comments:

Ezad Skytech said...

thankz ye sebab join segmen ni..heee~

nuruhuda_329 said...

huhuhu sesama :)

Atiqah Wadiah said...

awak..kita join segmen ni jugak ^^

- abdul hadi abdul muti - said...

dah follow blog awak ni.=)

nuruhuda_329 said...

atiqah: hihihi same ler huhuu

abdul hadi: tengs kamoo :)

Salim Harmanain said...

datang sini berjalan - jalan...follow jugak.. :)

Far8 budak baik said...

akak..mmg tak pandai
nk update ker??
hahahaha =p

Syarafi[skyforce331] said...

SINGGAH sini jugak :)...follow2..

Nurhasliza Jeffry said...

Haiii! Datang seranggg. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

Shaherah said...

chakk chakk..
hye.. salam perkenalan..
Shera singgah sini au..
Shera pun ade join segmen ni..
Meh lar tengok..

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

Farahin Ahmad said...

salam kenal dari segmen skytech :)

jom singgah blog saye

http://farahdiesel.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

kETenANgaN haKiKi said...

wah..dh ramai la ur friend..done follow you.. ^^

"Aku"....Nurul Azren said...

cik reen dtg melawat rakan2 blogger....
sudi melawat n follow belog2 cik reen jugak...
salam kenal dan salam ramadhan =)

http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

Noorul Amera Adnan said...

singgah dan follow u dari segmen yang sama. kalau sudi follow me back : SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER

twinkeenabilah said...

Singgah dari segmen yang sama :B

Jum kenal-kenal :D

nurain said...

salam kenal....dr segmen yg same.. hehe... follow back ye .. ^^

http://nurain-kisahhidupku.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

Miss Eunice said...

hola there..
leaving footprints here..;)

iyka zulaika said...

hye ! salam perkenalan :)
Iyka pon datang dari segmen yg same .
jemput jenguk belog Iyka :D

Luqeem™ said...

salam suai kenal :)
singgah dr segmen :)

jom singgah :) Jom tambah kenalan :)

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...