si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Thursday, 18 August 2011

mabuk, pening, lepas majlis berbuka puase??

assalamualaikum korang semua....hehehe rindu aku tak? ecececehh bajet gila aku nih..aku buzy ari nih..err..buzy ke? huhuhu aku nih baru balik majlis berbuka puase..anjuran jabatan aku nih...kenyang kot makan..adeiiii sudahnya pas makan aku pening and mabuk jap..toing toing toing...huaaa macam2 makan..bercampur-campur, manenya aku tak pening...nak update nih pun rase nak pengsan dua saat hehehe,,tapi aku nak update jugak..so korang wajib baca..eh paksa2 lak aku nih..ohh ikot suke aku la kan hahaha


first sampai..amik gambar dulu..senyum2..muke cam takde variasi je aku nih huaaa..


 ni la hidangan kitaorg...ala2 VIP gitu hihihi

makanan yang disediakan tom yam ayam, ikan bakar cecah air asam, sayur campur, ulam2 kampung, ayam goreng, kuih muih dan pencuci mulut dadih yang sodap sangattt hehehe aku telan semua yang ade tu huhuhu

ikan bakar yang mablesss cecah air asam..huaaa tambah nasi lagi pleaseee hahaha




selain dari majlis berbuka puasa, ade jugak majlis sambutan hari lahir staf2, cabutan bertuah dan pemberian duet raya..ok aku jeles sebab aku tak dapat semua tu huk3 T_T



errr...dah kenyang,,eh, yang pinggan banyak2 siap bertindan-tindan tu bukan kitaorang yang makan tau..kitaorang saje je duduk amik gambar kat situ lalalalalallala  @_@




walaupun bukan hari lahir aku, aku nak makan kek jugak...arghh tak kira!!! dah lame tak makan...sedap ooo hehehe



ok ini dia pemenang2 cabutan bertuah...aku tumpang bergambar je..sebab aku tak bape nak bertuah..adeiii aku tak penah lagi dapat cabutan bertuah..memang tak bertuah la aku nih haiyaaaa T_T

eh, korang tadi aku pegi bukak pose ade driver datang amik tau hihihi...kitaorg dijemput oleh driver university...ewahhh cam tetamu kehormat pulak kikikikiki

ini abang driver yang memandu penuh sopan santun cam aku rasa nak melayang je ngeee...laju kot dia bawak..huaa trauma aku..kenangan ngeri berputar ligat di minda...hummm muka dia tak leh tunjuk, sebab takot nanti pelumbe F1 menangis kekalahan plak hahahahha



inilah diantara tetamu kehormat yang di jemput oleh kereta and pemandu university hahhahaha....

entri nih memang sangat bosan..so korang tak yah baca..eh, dah baca? ok sila ketuk aku selaju mungkin..sebab aku memang tengah pening sekarang nih...setakat nih sahaja...aku nak tido..bubye

p/s: esok ade majlis berbuka puase lagi...^-^

4 comments:

aidil said...

oo mann.. sedapnya makanan... haha..^^

Syarafi[skyforce331] said...

peh3...macam makan nie..komfem kembung perut..

Prince Halilintar said...

dah makan byk2 xmengaku eh..haha..nnt xmuat nk pakai baju raya thn ni..hehe

nuruhuda_329 said...

aidil: salah tu, ohh girl la huhuhu =P

syarafi: memamg kembung pon opsss heheehehe ^^'

prince: eh, pas mkn tu senaman la..marathon 7 pusingan kekekkekekkeke

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...