si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Sunday, 7 August 2011

Saya Anggun Berbaju Kurung

assalamualaikum..dah kenyang makan berbuka tadi? hehehehe aku kenyang sebab hari nih dapat makan udang goreng..huaaa sedapppp eh, dah lari tajuk lah..ok3 jom kita fokus hehe...

aku nak join contests encik kucings ni yeay2 hihihihi ni contest kedua aku join..hihihihi moh lew kita mencuba naseh ya dak?? huhuhu

ok syarat pertama kena letak banner yang tercomel nih hehehe ok jom kita letak ^^'


huaaaa comei tak ni? comei tak nih? hihihihi comel kan..cam korang ke cam aku? hahaha :p

ermm..follow blog dah, follow page pesbuk dah...err ape lagi erk? lupe la plak...jap2 nak tgok syarat dia balik huhuhuhu

haaa letak gambar la..tu la tujuan utama contest..adeiii aku leh lupe lak ngeee ^^,Y ok nak letak dah ni...


ha..anggun tak? hua3..kisah di sebalik gambar ni di snap secara rela oleh rumet aku time kitaorang nak balik opis..dah pukul 5 lebeh dah, muka pun dah comot2, tapi snap gambar menjadi rutin harian korang sila jangan tiru perangai aku yang addict dengan camera hahahaha eh, ade nampak cam cikgu tadika yang cute2 tak aku nih? atau cam pegawai yang anggun penanam anggur? lalalalalala....:p

ok tu je kisahnya..tajuk entri aku tu korang jangan nak muntah darah lak baca, sebab aku tak salah dalam hal nih..tajuk entri di sponser penuh oleh encik kucings...kalo tak caya leh terjah beliau dan tanye beliau sendiri hahahaha ok baiiii nak menuju jalan yang benar pulak ^-^

p/s: rase2 leh menang tak ae? hui3 ^^,Y

12 comments:

NUR ZAFIRAH BT.ZULKIFLI said...

prettyy :D

nuruhuda_329 said...

hahhaa tikiu2 :p

Heidi Shafiq said...

mmg anggun.. :)

nuruhuda_329 said...

huaaaaa...macehhh hik3;)

Red said...

macam cikgu sekolah.. erk.. memang cikgu sekolah ek.?

Kawan Dalam Musibah. Kita Buat Apa?

nuruhuda_329 said...

huhuhu bukan..:P

aneff.marhfiz said...

Salam ^^,
Terima Kasih sebab sudi memeriahkan Contest Baju Melayu & Baju Kurung by Aneff Marhfiz :)

jangan lupa untuk singgah selalu kat blog AM ya !

have a nice day and good luck !

nuruhuda_329 said...

tengs hehehehe ^_^

Hizami Rahim said...

good luck ye! hehe.

Budak Lelaki Sebelah Pintu

nuruhuda_329 said...

hehehe kamoo juge..gud luck :)

ame elms ! said...

ame singgah nak wish good luck nie ! good luck . :)) ehh , meh tengok gambar ame yang segak berbaju melayu pule .

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/saya-segak-berbaju-melayu.html

and Selamat Hari Raya too . -.-

Zul Fattah said...

Salam..
gud luck k..
saya pun join jugak..

http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/contest-saya-segak-berbaju-melayu.html

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...