si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Saturday, 20 August 2011

majlis berbuka puasa bersama anak2 yatim rumah budi and plus3 =P

assalamualaikum semua...ape cerita korang?? hehe aku baru nak update nih..semalam balik berbuka puase dekat pukul 12 dah..so, tak sempat la nak update kisah pegi buka puase semalam huhuhu...aci kan update hari nih? eh, aci kat estet la ngee...

ermm..aku tak tau nak cite camner nih sebab semalam on the way nak pegi berbuka puase dekat umah anak yatim tu, kitaorang banyak persinggahan..hahaha so, nak cite camner erk? by the way i try my best keh3 =P

AMARAN: ENTRI NI BANYAK GAMBAR, SILA CELIK MATA LUAS2 HAHAHAHA =p


lokasi: rumah anak yatim BUDI yan, kedah darul aman
ketua program: en. zaini, timbalan pendaftar UUM

bos yang sporting gilerrrr huhu
kisahnya bermula pukul 5 driver university datang amik kitaorang kat tempat masing2..ececece driver amik lagi..bagus betul la kalo nak pegi mane2 ade driver nih huuuu...then berangkat lah kami ke destinasi yang ingin dituju...wiiiiiii~~~

TOYOTA INNOVA

menuju ke destinasi

persinggahan pertama, kuala sala..errr tengok laut..sebab dah lame tak pegi...bos pon ok...jalannnn hahaha

di tepi pantai kuala sala

motip gambar nih..aku rase jolok bintang kat langit kot haha

with pilot kami hehehe

destinasi kedua pantai murni, yan kedah...pantai jugak..tengok sunset huhuhuhu memang keje nya pegi pantai je hahahhaa...best angin sepoi2 bahasa :)

pantai murni my rumet, kak ila n yun

sunset pantai murni

merenung jauh, boleh ke tengok sunset dengan MEB nanti??

destinasi ketiga barulah ke tempat yang sebenarnya rumah anak yatim BUDI..berbuka puase kat sini ^^'

ni dah abis makan ke belum ea? hahhaa

makanan untuk anak2 yatim

makanan kitaorang

anak2 yatim menjamu selera

mintak sign kak...hahhaa

destinasi lepas berbuka puase KFC alor setar....yeay!!!! hilang kempunan aku nak makan KFC..bos belanje der...jangan jeles ye kui3...

kepsi...panjang je tangan aku nak ngap kepsi hahaha

muka seronok sebab bos belanje kepsi huhuhu

aku n yun

ni aku punya, snack plate

seronok beno dapat makan kepsi hahaa

encik bos n encik faizal

ade muka cam puas mkn kepsi tak? hahahhaha
ok itu sahaja entri yang entah pape merepek hahahha...aku takde idea sebenarnya...enjoy watch the picture ye my sayang semua huhuhu entri tamat...ok baiiii ^-^


p/s: hari nih bukak pose with my rumet, kak ila n yun kat varsity moll cafe hahaha

3 comments:

fizah said...

sgt seronok weeee..ak rse mcm nk smbg prac la weii..hohoho

nuruhuda_329 said...

ko jgn nak sambung sangattttt hahahaha :P

run aziluz said...

salam n hi :) orang datang sini nak bagitau

blog yg dulu tak betul sikit. ni link blog baru. kalau ada masa datanglah okay :) blog lama tu dah tak guna lepas ni, guna blog baru je.

runaziluz.blogspot.com

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...