si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Friday, 12 August 2011

kisah 9 versi terakhir (ke-9)---> tentang aku yang korang tak tahu hihihi ^^,

assalamualaikum dan selamat hari jumaat yang mulia diucapkan untuk semua hehehe...ape cer korang di hari jumaat nih? korang keje? ade kelas? olololo...ciannya...aku cuti yeay!! sila jeles dengan aku sekarang keh3 =P tapi cuti aku nih tak best sebab kena buat asgment untuk abang aku..aiyakkk ade ke patot dia suruh aku buat...naseb baik la aku nih adik yang baik lagi penyayang ewah3..kalo abang aku baca nih kompem kena bahan gila2 aku nih huhuhu acctually lagi cikit nak siap asgment dia tu, tapi aku benti jap sebab dah naik boring huhuhu so, aku nak update entri nih jap kalo tak nanti ade orang cakap "akak memang tak pandai nak update ke" wahh3 siap la beliau, aku nak mintak dia belanja kepsi la pasni hahahaha =P adik ku sayang nih dah update ye ngeee =P eh, sapekah orangnya? jeng jeng jeng...hehehe


tengah pikir nak update ape..eh, dah ingat hehehehehe ^^'

ok, entri nih aku nak update tentang kisah 9 aku yang terakhir atau bahasa omputihnya yang last boley gitu? hehehe...yes!! akhirnya abis jugak kisah 9 nih..kalo korang tak sempat or tak baca lagi kisah 9 yang lepas2 tu boley tekan label kisah 9 kat bawah tu ye...sebab pasni memang dah takde kisah 9, kisah 10 pon memang tak kan ade hihihi

kisah yang last nih aku nak cite tentang aku yang korang tak tahu huaaaa..baik tak aku nak gtau korang sal  rahsia aku nih...tapi pas korang baca jangan bagitau orang lain plak..diam2 tau...kat jiran sebelah pon tak boleh bagitau, eh ape kena mengena dengan jiran sebelah lak nih...adeii ok, sila cubit aku sekarang sebab aku memang sengal @_@..

anda dikehendaki membaca kisah ni sekarang ye..kalo rasa nak terkencing tu tahan dulu..baca nih dulu boley? huhuhu ^^,Y

yang pertama korang tak tahu aku nih memang biol and bengap dalam subjek matematik..ok diulang sekali lagi subjek matematik ye..grrrrrr jangan sesekali korang nak suruh aku jawab soalan exam matematik korang ye..memang korang akan dapat A berplus-plus hahahah=P

yang kedua pulak aku selalu dalam exam akan dapat satu A je...yang lain B sume..paling banyak pun 2A je dalam stpm dulu..korang caya tak? lalallalalala ^^' (eh, tapikan exam degree aku nih, aku dapat lebih dari 2A tau hahaha)

yang ketiga yang korang tak tahu ialah aku ade penyakit pelik, iaitu alergik dengan sejuk..err korang penah dengar tak penyakit nih? aku tak tahu pape doktor yang cakap camtu..sila persalahkan doktor hahaha kalo hujan atau duduk dalam aircond kompem balik tu aku akan demam dan sesema dengan jayanya :'(

yang keempat aku masa sekolah rendah aku ni tomboy, eh korang, betul nih aku tak tipu, siyes nih..tingkap bilik darjah aku panjat selamber badak je..tak masuk ikut pintu..gengster tak aku? hahahha tapi sekarang aku perempuan melayu terakhir ye silalah percaya ewahhh ^^'

yang kelima aku pernah buat jahat kat member sekolah aku dengan buat ugutan takutkan beliau...masa tu aku dengan kawan baik aku, memang anti gile dengan member sekolah aku tuh...sampai beliau nangis dan report kat cikgu disiplin, aku dengan kawan baik aku tu buat muka tak bersalah je, cikgu disiplin ciap nak buat semayang hajat lagi..perghh cuak kot...sudahnya kes tu terbiar camtu je...hahaha sampai sekarang beliau tak tahu sape yang ugut beliau kuwang3

yang keenam aku penah masuk bilik disiplin masa tingkatan lima sebab ponteng kelas. hari jumaat sume balik awal, tapi budak sains tulen balik lambat..mane aci..so, fly la hahha sudahnya esok ke dalam masuk sila bagi keterangan depan PK HEM..ayoyo...tapikan  form six aku dilantik jadi pengawas..korang rasa pelik tak? hua3

yang ketujuh ni aku nak gtau korang yang aku nih sangat jahat..silalah percaya...eh, jahat macam ganas plak bunyi nya..ok tukar ye..aku ni sangat nakal ye...hihihihi baru la fun hidup..ye dak? ngeee

yang kelapan aku seorang yang addict dengan kamera DSLR, waterfall, pulau, laut dan tempat2 yang tenang...aku nak pegi pulau nami kat korea tu..sape nak ikot? hehehehe

yang kesembilan dan terakhir nih aku jatuh cinta kat encik bintang hati...tapi encik bintang hati jatuh cinta tak ae kat aku? hua3...ok cinta tak berbalas sila gelakkan aku secara berjemaah tapi slow2 k uwaaaa T_T


p/s: petang nih nak kuar jenjalan..yeay!!! hehehehe sape nak ikot? jommmmm =)

10 comments:

Goblogz said...

x tahan sejuk n adakah saudari mandi pagi? kan air sejuk pagi tu..hahaha

nuruhuda_329 said...

uihhh..mandi lerr...tapi pastu mmg akan bersin tak berhenti henti le hihihi

Jay said...

nak gelak sat.hahaha.penyakit kite samelah.hehehe.tp pg2 tetap mandi.hehehe.

rudy_nizam said...

baru igt nk belnje g new york sempena chrismas,,, x jd la...hehe

rudy_nizam said...

baru igt nk belnje g new york sempena chrismas,,, x jd la...hehe

nuruhuda_329 said...

jay: wahhh naseb baik ade jugak yg penyakit same..huhuhu :)

rudy: alaaa jadi lah...mau2 keh3 =P

reenapple said...

err.. anti sejuk ke alergi sejuk?? abis tue macam mana belajar dalan kelas.. aircond 24 jam... ha....

nuruhuda_329 said...

pakai sweater la...takpun tahan jela...balik kelas cam biase la..demam hihihi

Far8 budak baik said...

tak nk blnje akak kepsi..
wat habis kan borehh je..
hahahaha =p
kita samalah x suka math..
poteng kls tu sampai msuk u pun buat lagi..sejuk??haha..tamboi..ayu je nmpk..nk gak DSLR tu..
uwaaaa..seyes pnjg entry akak..
bace gak mamai2 pun..hihi

nuruhuda_329 said...

haippp...taknak plak dia..kena nak jugak ngeee

mmg pjg..hahahha so tengs ye dear bc kakakakaka=P

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...