si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Friday, 12 August 2011

segmen Promote Blog (Kotak Bulat)

assalamualaikum...dah nak pukul 12 tengahmalam nih korang tak tido lagi? hihihi aku nak tido tapi nak join segmen nih jap boley? korang nak join? jom terjah kotak bulat...kelik laju2 ye....huhuhuhu

mula2 tempek header nih dulu


pastu korang merepek la pape yang patot bak kate tuan nya lah.....so, aku nak merepek ape ye? ha aku nak buat pantun la untuk beliau kikikikiki

belog aku haru biru
belog korang banyak mengomel
tema belog putih dan biru
itulah dia kotak bulat yang comel

hehehehehhehehehe...pantun aku taram secara spontan di malam hari kekekkekeke ok selamat malam semua sayang ku :) have a nice dream yowww!!!

p/s: esok aku update kesah aku jenjalan ptg tadi ae...malam nih tak sempat hehehe peace ^^,Y

15 comments:

kotak bulat said...

thanks join.. :)

nuruhuda_329 said...

welcome:)

hana sudradjat said...

WAH!ada bakat berpantun secara spontan ni.hikhik :D

nuruhuda_329 said...

hana: huhuhu sikit2 tu adelah huhuhu

alyana shafinas said...

join jgak erk..sama lah kter..hihi..kamu cntik =)

nuruhuda_329 said...

hihihi...tengs dear:)

starheart said...

ellop akak tomey ! ^_^
datang jenguk + follow jugak..^^

nuruhuda_329 said...

starheart: tengs dear..kamoo comel juge ^-^

Wanie said...

kite dlm group yang same! :)
selamat berkenalan..

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.

singgah sini dari segmen kotak bulat.

kita satu kumpulan. kumpulan 3.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

e z z a t y said...

sudah follow kamu :D

Bui Junaidi said...

bui dr kump.7..salam kenal yer

Zul Fattah said...

Salam...
dari kumpulan 8...

already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

myhatiku said...

dtg terjah, comment n follow :)
walopun x join segmen nie..he

Yien Mohamed said...

Hye kita dtg dari group yang same!

:)

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...