si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Thursday, 4 August 2011

gua masuk paper utusan malaysia der..haha:P

bila jemari lembut menekan keyboard^-^

assalamualaikum semua hehehe...dah berbuka puase? makan ape korang? aku makan nasi orang bujang je..nasi bungkus huhuhu tapi sedap gileee Allhamdulillah, rezeki hari nih...:)

sebenarnya aku nih ter'excited' ni..hah, dah kenapa plak aku excited nih? huhu..dah baca tajuk entri kan? ha sebab tu lah huhuhu..pagi tadi pegi opis ade staf kat opis aku bagitau yang ada gambar aku join program kat KL(boleh tgok entri ni aku pegi KL) hari tu untuk program relay for life (membantu dan memberi sokongan kepada pesakit kanser malaysia) masuk paper utusan malaysia semalam 03 ogos 2011..aku pun terus pegi cari paper semalam kat rak paper, naseb baik staf yang jaga kaunter tu tak simpan lagi paper semalam..aku pun terus la berusaha dengan jayanya menerjah berita yang disampaikankan oleh staf opis aku tadi...then akhirnya aku jumpa hahahhaaha...memang betul ade la..aku mula2 tu macam tak caya gak...tapi tu realiti, cewahhhh hahhaa

jom zass gambar aku masuk paper..ewahhhh :P

paper utusan malaysia 03 ogos 2011/rabu

segmen Hello Kampus :)

ha ni lah beritanya heeee UUM bantu pesakit kanser :)


haha aku berkata2 ewah2 :P

kontinjen UUM, aku yang depan scarf kuning tu hihihi
ha tu lah dia kesahnya aku masuk paper huhuhu...sampai kan masa aku balik dari opis tadi pakcik jaga kat bawah pun tegur and bagitau aku masuk paper..dia ciap print kan lagi artikle tu and bagi kat aku sebab ade tulis nama aku dalam petikan tu, bagi pendapat, komen bagai lagi kan hahaha..acctually orang kat situ sume aku kenal..sebab terlebih peramah aku nih..sume orang aku tegur..tapi yang senyum kat aku jela..kalo yang buat nuka belagak tu silap banyak la aku nak tegur...(kekadang aku nih jahat jugak hua3) tu jela yang aku nak cite heee....ok lah nak 'outstation'..papai ^^'


p/s: sonok ke masuk paper?? lalalalalala :P

10 comments:

Prince Halilintar said...

wow..popular la die pasni..nak sign boley..hahahah

nuruhuda_329 said...

hahaha boley2 cepat bak pen n kertas huuu:p

Fezul Fadhley said...

wah... masuk paper tu!!!!

zuneta said...

femes2...hehe...tak pe femes sbb kebaikan..bagus2..naikkan nama uum...sokong

Hidayah bt Zainab said...

wahh... masuk paper la dia...
nak saennn... [=

nuruhuda_329 said...

fezul fadhley: hehehe jom masuk gak kikikiki;p

zuneta: hehe maseh :)

hidayah: boley2..bak pen ngan kertas haha:p

reen said...

hai nurul!

untunglaaa masuk paper. hehe :)

nuruhuda_329 said...

hehehe..untung la jugek :P

deekay said...

fuh,glamer tu masuk paper!

nuruhuda_329 said...

hehehe..mudah mudahan glemer la hendaknya hahaha:P

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...