si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Friday, 5 August 2011

kenape air nih?

assalamualaikum kamoo2 semua hehehehee :)

ermm...aku nak cite sal air..err air apekah? dan kenapakah dengan air itu? jeng jeng jeng...sebenarnya aku dah tersangat mengidam nak minum air nih..uwaaaa...dah lame tak minum..bulan pose taun lepas hari2 minum..tapi taun nih tak jumpa lagi huk3 :'( mane nak cari nih...korang leh tak antakan air nih untuk aku? hahaha tetibe mintak cehhh tak malu betul huuuu ^^'

nak air nih..tolongggggg uwaaaa pebret aku ni super duper pebret :'(

jus naga..sedap nih derr!!!
korang suke tak jus nih? suke? ok tepuk tangan untuk diri sendiri..dan tolong belikan untuk aku jus naga nih boleh? hah? boley? yes3 aku syg korang hahahhaa

hummmm...bila la dapat minum air nih? sedeh plak rasa hidup di perantauan nih sob3 T_T

dah nak buke pose..selamat berbuke semua heeee ^-^

p/s: minum air teh ais aku buke nih hummmm :(...jus naga takde sob3

7 comments:

Fezul Fadhley said...

sdap ke? xpnah rasa jus ni lg..

nuruhuda_329 said...

sedappp..rase cepat hehe :)

shazmir said...

fuh....dahaga aku

xyz4mir.blogspot.com

nuruhuda_329 said...

dahaga? cepat gi dapur minum air hehehe:P

k.h.a.l.i.l.a said...

kat rumah ade buah ni. tp x penah buat jus pun. petik terus makan je. huhuhuu

LavenIsMe said...

erk! blh pulak terbukak hat nieyh time2 nieyh kan. mmg telan ayaq lioq lah.. he2

nuruhuda_329 said...

k.h.a.l.i.l.a: alaaa nak anta kat sini hahaha :p

lavenisme: hehehehe telan2 kui3 :p

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...