si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Wednesday, 10 August 2011

followers, aku mintak maaf ae :')

assalamualaikum....korang dah buke puase? makan ape? hehehe...sedeh tak tajuk entri aku nih? entri ni khas untuk my lovely followers je tau ihihihi....tapi kenapa aku tetibe takde angin, takde ribut nak mintak maaf nih? raya belom lagi..ermmm kenapakah? aku ade buat salah nih huaaaa....maap maap  maap @_@

ok citenya macam nih..aku nak mintak maaf kat sume blogger yang dah follow belog daif aku nih, kalo aku lambat follow atau tak follow belog korang lagi...bukan sombong bukan berlagak bukan tak mau follow..tapi di sebabkan kekangan masa..aku tak sempat nak singgah golek2 kat belog korang...aku bukan duduk mengadap lappy nih 24jam..banyak benda yang memaksa aku untuk tak sempat nak bersama dengan lappy aku nih lama2 uwaaaa sadis tak cite aku nih? errr...heeee ^^,Y

aku kalo boleh takmo la hanya follow korang je tapi tak tahu pape tentang kisah belog korang, sekurang kurangnya aku nak la jugak godek2 belog korang tu sebarang sejam dua hehehe...tapi kerana masa yang terlampau mengejar aku dan aku tak sempat nak kejar balik masa tu menjadikan aku lembab cam kura2 nak menyibukkan diri inteframe kat belog2 korang yang super duper gojes tu hihihihi ohhhh ohhsomeee!!!! err tetibe ngeee @_@

nanti aku datang belog korang tau...korang tunggu tau..(cehhh macam ade orang nak tunggu kau je nuru, perasan!!!) ha..tu je la kisah nya aku mintak maaf hehehe...eh, korang kalo aku tak follow belog korang lagi bagitau ye...nanti aku akan follow and datang belog korang...tolong ingat kan aku ye ^-^

ade macam muka nak mintak maap tak? hehe ^^'


p/s: ade tak binatang lain yang lebeh lembab dari kura2?

23 comments:

LoveIslamTheWayOfLife said...

adaaa.. anak kura-kura..ngeee
hamba igtkan knp la tibe2 je an minta maaf upe nya psal folo menfolo jek..hehe pelan2 kayuh yea cik nuru ;) tc.

nuruhuda_329 said...

heehheehe risau la kot nanti org cakap kita sombong huuuu :)

Jay said...

akan ku tunggu dirimu datang ke blogku...:)

nuruhuda_329 said...

wahhhh..akan ku datang ke belog mu hihihihi=P

Jay said...

hehehe..macam tak pecayakan Jay tunggu nuru dtg blog Jay:)

Kampung Balimbang said...

Assalamualaikum..salam ramadan...tq

reenapple said...

nati datang melawat blog yaa... saya bagi kuih raya palsu... hahah

nuruhuda_329 said...

jay: hihihi kenapakah di tunggu :P

kampung balimbang: waalaikumussalam.. salam ramadhan :)

amirulspurs said...

baru nk fllow. boleh? hehe

Fezul Fadhley said...

tiada maaf bagi mu (sambil lari g atas bangunan)

C i k P i p i T e m b a m said...

make sure follow kita balik cepat2 . kalau tak kene geget kang . hahaha ! xD

-thankss sbb singgah belog kita :)

Addin said...

kalau siput lebih lembab tak ?

tomatokering :) said...

hihi takpe.. kite pn trlmbat ni .. huhu mekaseh nuru folow ;)

Kak Aya said...

itu perkara biasa, dah difollow tka semestinya kena follow juga.

nuruhuda_329 said...

reenapple: ayooo mau kuih ry betol2 ma hihihihi almond london satu bekas plzz=P

amirulspurs: boleh2 sila2 heee^^'

fezul: ha...cepat terjun hahaha:P

cik pp tembam: alamakkk larikkkk takot kena gigit hahaha=P

addin: lembab kot kalo lebeh sipot tu kui3

tomatokering: haipp nak kena babab ni hihihi mekaseh cik tomato comel huuuu ;)

kak aya: hehehehe penghargaan :)

Jay said...

sebab nak tunggu org cantik datang blog Jay yang tak seberapa cantik tu..ahaks:P

Far8 budak baik said...

tu ar macam ade je o0rg tunggu
akak kn..tapi hero tetap merindui
mu..hahahahahaha..
gudluck k..wat leklok..
nnti rindu kat ktorg lah tu..
=p

nuruhuda_329 said...

jay: wahhh cantik ke nih? adeii serabai je nih hehehe btw tengs ya :)

far8: alamakkk rase nak nyorok bawah meja la sebab ade org rindu kat akak huhuhu...tengs dear hahaha always rindu..cewahhh =P

asamasin said...

xnak..majok.. -.-""

nuruhuda_329 said...

hhuhuhu jangan majuk..nak amik coklat dua kupang huhu =P

Allya Syahirah Riff said...

takpe, sama-sama kita tak cukup msa kan. free nnti jenguk2lah blog followers kita kan ^^

zuneta said...

blog zu...huhu..tak de org nak singgah..hehe...

nuruhuda_329 said...

allya: hummm tu la...mencari masa free hehehe

zuneta: haipp jgn cakap camtu...ade yang singgah mungkin kita tak tahu je...diaorg jadi silent reader ke..mane kita tahu hehehehe :)

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...