si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Wednesday, 10 August 2011

30 Bloglist Terpantas Milik.........(Cinta Nuru^-^)

assalamualaikum dears...semalam tak sempat nak join segmen....hari nih aku dengan tekadnya nak join segmen blogger hackers nih..boley tak? korang nak join jugak? err, mane boley...aku je boley..eh..bukan2..boley je korang nak join..sila kelik sini selaju mungkin hahaha

mula2 korang kena letak gambar ganas ni dlu ^^'


ha..ganas tak? ganas tak? berapi tu derrrr...:P

pastu korang kena buat karangan lebih kurang cam karangan SPM dulu..err...boley tak? hehehe...ok sila ketuk aku laju2 sebab aku tipu je...^^,Y heee korang kena cite cikit asal korang nak masuk belog encik hackers tu..jom bercerita..tapi tak lebeh 50 patah perkataan tau hehehehe :)

aku suke masuk belog hackers sebab tertarik dengan header terowong informasi dia yang gerak2 tu..err ok tak kalo suke sebab header tu je? hahhahaa sesuai dengan name belog beliau terowong informasi..memang banyak lah informasinya..tapi korang jangan risau..belog nih bukan dalam terowong hahhaa...maka dengan ini hidup belog hackers untuk blogger hahaha eh, boley ke gitu ae? ngeeee ^^'

encik hackers...lebih 50 tak tu? cer kira cer kira...hik3..ok itu aje...mudah mudahan ape yang dihajati tercapai tuing3 :P

p/s: aku ase cam lebeh 50 je karangan kat atas tu ngeee halal je la ye encik hacker ensem huuu ;)



5 comments:

Hackers said...

hensem ker..bahahaha..
apa-apa pon, thanks sebab join..

nuruhuda_329 said...

err...ensem2 hihihi u r welcom :)

Abe Goreng said...

Nice.gudluck ye nuruhuda. :D

UPDATE:ISTANA BIRU nak berkenalan.

nuruhuda_329 said...

hehehe..tq:)

Aku DaN SeSuAtU said...

jejalan panjangkan talian sahabat..

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/08/30-bloglist-terpantas-milik-aku-dan.html

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...