si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Sunday, 14 August 2011

10 blogger terhebat di alam semesta..yiehaaaa~kau ade? hak3 =P

assalamualaikum my dear semua hehehehe..entri pepagi buta yang tak bape nak buta nih adelah khas untuk pomot 10 belog terhebat yang join  segmen promote blog (kotak bulat)..korang join? hah? tak join? kalo tak join korang terjah je belog2 yang aku nak pomot dengan rela hati nih...hehehe^^'

kepada blogger 10 belog nih yang dari kumpulan 6.aku dah terjah n follow belog korang yang awesome tu huaaa teruja2 ngeee^^,Y pastukan nak bagitau...curik gambar korang satu ye kui3 ok..jom kita mulakan sesi pomot a.k.a berkenalan ewahhhh hehehee

sila kelik link belog2 yang aku pomot nih selaju yang mungkin...kalo lambat takut traffic jam..nanti korang takleh masuk hahhaha boley lak camtu kan..kalo tak leh masuk tu sila pusing area umah korang ye..eh ade kena mengena ke ae? huuuu


belog pertama cik nadiya...beliau sangat comel..masih belajar..entri terbaru beliau "aku repunzel" so  boleh panggil beliau repunzel k hehehehe...beliau sangat comel ye hihihihi...nak tahu kecomelan beliau..boleh terjah n soal siasat beliau sekarang k..jangan tunggu2 ye :)



belog kedua rahsia cik mylia...ha nak tahu ape yang rahsia sangat tentang beliau korang boleh jenguk2 beliau n bertanya kabar...jangan nak  ngorat pulak ye sebab beliau dah berpunya hihihi cute blogger nih...korang tak caya? korang tengok sendiri belog beliau yang warna warni tu..sejuk mata memandang hehehehe



belog ketiga ezzaty..belog ezzaty nih comel tau..masuk2 je wahhhh cutenya berdetik di hati ku hihihi....header yang simple..penulisan yang ok..semua ok lah...takleh cite banyak2 nanti korang tak masuk plak belog dia kalo aku bagitau awal2..so nak tahu sila lah ke laman beliau ye...ohsommm!!!! :)



belog keempat irdynainsyirah ok, belog nih kalo korang masuk dia gelap je..sebab tak bayar bil letrik..eh, tak2 aku tipu je hahaha background dia wane itam sebab nak match kan dengan wane pink..huaaaa sangat terserlah keayuan belog beliau ye...sangat cantik seperti tuan nya hehehe kalo nak teruja jugak cam aku sila lah korang dengan kadar segera ke belog beliau ye huhuhuhu



belog kelima yien mohamed..ok yang nih kalo korang masuk belog dia pasti korang taknak keluar dah...memang kompem lah...sebab beliau dan belog beliau sangat cantik ye..tak caya? aku tak tipu tau...betul nih...muka aku serius nih @_@



belog keenam dayahiedaya...belog yang mempunyai header yang cute gile lebeh cute dari header belog aku..eh, header belog aku cute ke? lalallalala ^^' orang nya pon cute...korangkan suke orang cute2 nih..so sila terjah belog beliau dengan jayanya ye...sebab macam2 ade di belog beliau yehaaa :)



belog ketujuh sha-myheart...memang korang akan tinggalkan hati korang la kalo masuk belog beliau...kalo tak takkan follower beliau beribu lemon kan? hehehe so, sila lah menambahkan lagi follower beliau..belog beliau best derr..cepat tengok :)



belog kelapan firdanilovestory...belog nih kalo korang masuk huaaaa TERUJA!!!! betol...header dia cantik wane kuning n biru...comel gile...tetibe mood raya datang bila masuk belog beliau...sebab header beliau bertemakan hari raya je dan dia pandai buat doodle yang super cute tu tau huhuhuhu cepat la korang singgah belog nih..cepat2!!!!



belog kesembilan shwetieymeyhmaeshweyt...tuan belog nih memang sweety..sangat2!! opss..korang takleh ngorat tau bagi yang lelaki tu..sebab dia dah berpunya..sila terjah beliau untuk berkenalan sahaja..untuk bercinta tak boleh ye..di larang sama sekali hihihiihi



belog kesepuluh akakdisebalikpintu..ok blogger nih bukan duduk belakang pintu atau sebalik pintu..dia duduk dalam rumah la kan..tak kan duduk sebalik pintu plak...so, tu name glemer beliau je...ala2 misteri gitu...nak tahu misteri ke tak kena lah terjah belog beliau..umtuk tidak biarkan anda diselubungi misteri silalah dengan kadar segera ke belog beliau yang sangat indah tu...wiiiiiiii~~



huihhhhh berpeluh ketiak review sepuluh belog  nih...so korang, untuk santapan menu tengah hari korang aku hidangkan 10 belog nih...selamat menerjah....errr ok ke tak aku pomot nih ae? aiyakkkk larikkkkk ^^,Y


p/s: mood raya kat opis aku nih..sume pakat pasang lagu raya uwaaaa T_T

15 comments:

IMANSHAH said...

promote lah i jugak..hu hu

nuruhuda_329 said...

nanti i pomot ae hehehhehe :)

ZWAN SABRI said...

Macam diskriminasi jantina jer.. apa pasai suma girl? mana boy? HUHU
btw, rambang matalaa.. x taw nk terjah yang mana satu dulu.. HAHA


MySuaraBlog: Cahaya Matahari Rangsang Hormon

~iKaH ~ said...

kita tak de . hermmm . sokeyhh

nuruhuda_329 said...

zwan: huhuhuhu nak buat camne encik kotak bulat tu bg semua pompuan hihihi

ikah: ni blogger yg akak join segmen la dear...bukan hari tu dah pomot belog ikah ke? huhuhuhu =P

Akak said...

waaaa......gerek seh....dunia yang penuh misteri...jangan lupa datang sini...lalalala

nuruhuda_329 said...

hihihihi will do :)

nadiya musa said...

Heyyyy thankyou for reviewing :)


nantikan entry kita pasal awak pulakk :D

Irdyna Insyirah said...

hye... tq yer pomot blog kte..
kih3... kte pn da pomot blog awk n group kte yg laen... moh ler singgah blog kte lg.. ^__^

sha my heart said...

wah, dah pomot.. nnt kite pomot plak =)

e z z a t y said...

hee..tengkiu promote..blog nie pon comel jugak!! kite da promote da :D

Far8 budak baik said...

hebak gile lahhh budak2 blog ni..
perghhh haha..
waaaaaa hebat group ni

nuruhuda_329 said...

cehhhh...perli la tu wekkk :P

Mel Redzuan said...

OMG!Nuru wat kite riak di bulan Ramadhan ni!thanx dear~

Yien Mohamed said...

Opotot potot.! tersedak pulak ade org pomot blog kite rupenye. hekhek.

Nway tengs a lot dear.!

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...