si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Saturday, 13 August 2011

beli baju raya..eh, baju raya ke nih? @_@

assalamualaikum korang hehehe buat ape tuh? opkos la tengah online kan? ade ke aku tanye plak kan...eh, tapi mane la tahu kan kot korang online sambil memancing...eh, boley ke gitu? huhuhu ok entri ni aku nak cite pasal baju raya...al maklom la dah nak raya la katakan..err bukan lambat lagi ke? tapi jeles tengok blogger lain post pasal baju raya, kueh raya, kad raya...aku pun nak raya gak boley? hihihihihi

ok seperti entri sebelom nih aku bagitau nak update pasal aku pegi jenjalan semalam kan? so kisahnya semalam aku keluar shopping dengan rumet aku...hehehe tapi tak shopping sangat pon, beli ape yang patot je..yeke? korang silalah percaya huhuhuhu

yang paling aku excited sebab aku beli baju raya yeay!!!! huhuhu tapikan errr..ni baju raya ke? bukan kalo baju raya tu baju kurung or baju melayu ke? asal aku tetibe beli baju blaous nih? aiyakkkk salah raya ke aku nih? huaaa...sebenarnya ni kira baju raya la jugak..tapi bukan raya pertama la..boley tak gitu ae? hehehe


ha...tu dia wane turqous ye...skali dengan tudung and kelip tudung heee comel tak? comel tak? ngeee ^^' jom zoom dekat sikit heeee

comel kan nih? teruja aku hahahhaa =P

my shawl is pashima  ^^,Y

ok..kisah kat atas tu untuk pompuan je k...lelaki takyah baca..eh, ade yang dah baca ke? kalo gitu sila belikan baju, shawl n kelip yang comel tu untuk awek korang hahahha =P

eh, korang semalam masa tengah shopping2 beli barang2 dapur, aku teruja tengok sayur nih...cantik wane dia purple...first time aku jumpa depan mata aku sendiri..selalu tengok kat tv je...heeee ^^'



taraaaaaa......sayur kubis yeay!!!! comellllll...eh, korang jangan gelak kat aku ae...or cakap aku jakun uwaaaaa T_T...aku baru jumpa nih...sadis tak aku? errr aku rajin ye masuk dapur kalo nak tahu lalalalalalalalala=P ok tu je kesah semalam yang aku nak gtau..yang lain2 rahsia boley? hahahaha ok bubye see u again dears ^-^


p/s: makanan kat bazar semalam tak sedap...haishhhh :-/ nak balik kampunggggggg T_T

9 comments:

yaya | mohd said...

wahh!!bestnyerr..
yaya ta bli pon bju rayer yg dress ke blouse ke T___T.

fahmie firas said...

Best entry nie
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

nuruhuda_329 said...

yaya: hehehehe yaya beli baju ape je? kita xde baju kurung uwaaaa T_T

fahmi: tengs fahmi..akan membalas kunjungan kamoo :)

Pendamba Mawar said...

cantik klip tu..nk

nuruhuda_329 said...

pedamba: tak boley hahahaha :P

bell shah said...

dont 4get follow my blog yg x seberape chantek da meriah too
ajak kwan2 follow blog sye oke
:))

atien said...

waahhh,,awalnya beli baju raya..
cantikk..:)

Tc. Kichy :D said...

wawawaaaa..cntik kaler pashimna andaa..hee :D

nuruhuda_329 said...

bell shah: will do ^-^

atien: macehhhh hehehhe :)

tc.kichy: hehehe macehhh...wane turqous :)

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...