si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Sunday, 14 August 2011

terima kasih encik faizal a.k.a pendambar mawar ;)


assalamualaikum...korang buat ape petang2 nih? ke korang dah siap2 nak pegi bazar ramadhan dah nih? uihhh awal lagi la...sabar2..sebelom pegi bazar ramadhan meh baca n tgok entri nih dlu hehehehe..acctually entri nih exclusive untuk encik faizal atau belog beliau pendamba mawar boleh usha beliau dengan meng'kelik' kan cursor mouse anda dekat link tu ye...hahhahaha

err,,kenapakah tetibe aku buat entri nih untuk beliau ye? hehehe nampak tak gambar kat atas tu? cantik tak? cantik tak? hehehehe untuk pengetahuan korang gambar tu beliau yang editkan untuk aku buat sebagai gambar dekat shoutbox aku....huaaaa sangat teruja melihatnya ye...aku nih buta adobe cikit..tak mampu nak belajar pasal adobe nih lagi..so, dengan takde malu2 aku pun menyuruh beliau buatkan chat shoutbox aku tu dan ajarkan camne nak letak kat belog huhuhu terukkan aku nih ngeeee

acctually beliau sangat baik hati tau...ringan je tulang beliau nak buatkan untuk aku yehaaaa...kembang kempis hidung aku bila melihat hasil tangan beliau tuing3

so, korang kalo nak berkenalan dengan beliau silalah terjah belog beliau tu ye...nak mintak dia makeover belog korang pon boley kot aku rasa hahahahha..errr boley ke gitu encik pendamba mawar? eh, tak boleh? huaaaa larikkkkk.....korang sume sila pegi bazar sekarang sebelom beliau mengamok hik3 maap maap maap =P

p/s: macam dapat berita gembira je hari nih...mintak2 la betul hehehhee ^^,Y

11 comments:

Pendamba Mawar said...

4perenggan sy baca.. apa yang sy nk taw..ayat last tu je..apa dia?

nuruhuda_329 said...

huhuhuhu....dapat keje hihihi ;)

Addin said...

cantek ! untung nya :D

nuruhuda_329 said...

hehehhee macehhhh :)

Far8 budak baik said...

perghhhhh cyalahhh
baik gle dy??
kira terpikat lah ni kan kak??
hahahaha =p


maaf lmbt mai.

Far8 budak baik said...

perghhhhh cyalahhh
baik gle dy??
kira terpikat lah ni kan kak??
hahahaha =p


maaf lmbt mai.

nuruhuda_329 said...

jgn nk terpikat sgtttt....no no no..hehehe tu pon adik la farid oiii...muda lg huhuhu :)

sha my heart said...

nak berkenalan juga, siapa la mamat ni sb si mawar berduri eh nama betulnya farhana punya blog, syurgaacinta.blogspot selalu je nampak pendamba mawar ni.. hehe~

dah dapat link dari sini, nak la kenal2 juga siapakah dia.. hihi~

well dear, u duk dpp mana? kos apa?

Pendamba Mawar said...

haha.. sy la pendamba tu..meh lawat meh..blogger picisan je.. ehem.. tu kakak sy..haha

Ku Azhar said...

wahh!! terbaekk! :D

nuruhuda_329 said...

sha: sila lah mengunjungi encik pedamba huhuhu acctually dok dpp proton dulu :)

pedamba: kamoo adik saya yeay!!! huhuhu =P

ku azhar: hihihi baik2 ;)

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...