si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Saturday, 30 July 2011

sweet sabtu---->hati ini memilih kamoo ^-^

bila jemari lembut menekan keyboard^-^

assalamualaikum semua...rindu aku tak? hahaha semalam tak dapat nak bersosial kat laman belog nih sebab tetibe lain tenet down lak kat wilayah aku nih..adoiiii frust tertonggeng la aku seharian uwaaaa T_T disebabkan semalam tak bersosial aku jadi baik la kejap semalam hua3 aku layan movie je la semalam sampai 3 pagi heee

so hari nih adelah segmen sweet sabtu, dimana blogger2 yang tetibe bertuah menjadi pilihan aku untuk di review hehehe, untuk sweet sabtu kali nih aku memilih blogger yang kacak handsome nih jeng jeng jeng...scroll3 ---->


ok ni header belog beliau yang same handsome dengan beliau hua3

dan ini adelah beliau, name beliau zack zuhairi..sti korang kenal gile2 la blogger nih..kalo korang tak kenal mungkin beliau belom cukup matang, eh bukan belom cukup fofular hihihihi handsome tak beliau? handsome kan? huhuhu :P

acctually sekarang beliau dah jarang or dah tak hupdate belog beliau..tapi kisah2 beliau yang beliau tulis kat belog beliau sgt lah best hingga leh buat aku tersengeh sampai pagi sok (er..cam tipu je haha) beliau sekarang hanya active kat laman sosial pesbuk beliau dan dari situ lah kalo korang nak tahu cite2 hangat beliau ye selain dari laman belog beliau..

selain tu, fenomena lukisan katon bulat2 yang super cute hasil tangan beliau juga mendapat perhatian seluruh rakyat malaysia tak kira dimana saja mereka berada hahaha sangat comel sekali lukisan beliau tu ye hihihi


comel tak? comel tak? hehehe super duper comel kan3..aku nak try lukis camni lah macam senang jeq heeee

p/s: hari nih beliau update belog..jom terjah kat sini tau :) hehe

4 comments:

cucu umie said...

hehe..bro zuchairi memang famous pon..like dia punye penulisan..hehe

nuruhuda_329 said...

hehehe..kan3..? best amat :)

reenapple said...

betol3... kita pom suka baca blog beliao.. heheh

nuruhuda_329 said...

hehehe jom bc lagiiii :P

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...