si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Monday, 4 July 2011

rasa-rasa nk merasa..terasa kurasa..hehe

bila jemari lembut menekan keyboard^-^

oink3...ape pulak kisah aku hari nih??haishhh aku nih ade2 je kan...huhu ok hari nih aku rasa nk berblogwalking and nk mengfollow (ade ke ayat nih? haha layannn) mane2 blog yang aku ase nk follow..wahhh cam demand plak aku nih..mane2 blog yg di follow oleh ku itu silalah berbangga kerana aku sgt rajin utk follow blog korang hahaha (poyo je ayat aku nih) ^^,Y

knp aku hari nih tibe2 jadi rajin lak ye? aku pon x tahu..sbb mmg aku nih seorang yang rajin kot...tp rajin yg ntah ape2 hahaha..ok what meramaikan kawan and mencari kegembiraan (eh yeke aku nih ngee) sebenarnya best bila baca blog2 nih sbb byk dpt input and output hua3..utk release tension pon boleh hihihi

sape2 nk ikot aku berblogwalking?? jom2..dh ready? dh mandi? gosok gg? dh sarapan? bj dh pakai?? hahaha (merepek aku nih) ok2 kalo sume dh ready..ayuhhh kita berblogwalking..hiyah3 twinggggggggg :)



p/s: dapat jumpa blogger2 yg cantik2 n ensem2 sgt bertuah derrrr hahahahaha

13 comments:

~sHy~ said...

Thanx la join blog Shy...follow kamu balik ye..hehe
latest post:
Project Sabtu: Lagu ini untuk Melda Ahmad-Kimia(Cover)

Asyieq-iN Rkey said...

g bace cerpen aq..pastuh komen..boleh?hehehe

nuruhuda_329 said...

shy: heheh tq :)
iqen: okeh..nti aku bc hahaha

pCL n mmD said...

salam ..jom singgah sini plak..

Edy Zaidi said...

thanks follow me..

nuruhuda_329 said...

pCL n mmD: ok singgah ^-^
edy zaidi: welcome..n tq ^-^

~aSHa~ said...

nti akak follow balik ye....
kat sini guna mozila tak dpt nak follow...kena guna lappy sendiri..

salam perkenalan...

Srikandi Cinta said...

jln2 sampai sini..
thanks bw, singgah n follow blog sc..
follow sini juge ye,
salam perkenalan :)

nuruhuda_329 said...

asha: owh ok3..tq ya ^-^
srikandi cinta: huhuhuhu tq ok akn follow jugak:)

zuneta said...

follow balik...selamat berblog ye...hehe...salam perkenalan...

nuruhuda_329 said...

zuneta: tq...salam perkenalan :)

saya bukan tomato said...

malunyeee ade yg sudi foloww ^^'

nuruhuda_329 said...

hihihihi malu jugak nih kui3 ;p

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...