si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Friday, 22 July 2011

Hizami, Nak Header Satu!

bila jemari lembut menekan keyboard^-^

hai3...assalamualaikum dan salam sejahtera serta selamat hari jumaat juga salam satu malaysia..adeiii berapa banyak salam daaaaa...heeeee

aku sebenarnya tak pernah seumur hidup join contest alam maya nih...tapi nak join contest pakcik hizami si budak lelaki sebelah pintu nih boleh tak? first time nih..nebes plak ngeee..tak terlambat ag kan? huhuhuhu


ok, seperti syarat2 yang perlu di ikot bak kate pakcik hizami nih perlu lengkapkan slogan yang diberi..err nak tulis ape ae? dah la tak boleh lebih dari 20 patah perkataan...aku kalo buat slogan memamg sentiase lebih sebab banyak nak merapu haha..tapi demi pakcik hizami, saya akan ikot syarat2 yang ditetapkan huuuuu

'kehadapan hizami, saya nak header satu sebab nak tengok sehebat mana kamu boleh buat header untuk menggantikan header saya yang tersangat comel tu ^^' ade bran? lalalala' 

pakcik hizami boley ke macam tu? huhu semua yg join contest nih buat slogan puji pakcik melambung-lambung ciap melayang-layang di udara lagi...saya buat slogan plus bagi cabaran cikit boley? hahahaha (kalo dia murka mati aku ayoyo ^^,Y)

sebelum pakcik hizami murka, aku chaw dulu huaaa larikkkkkk !!!!!!! "pakcik, nak header satu, heeee ^^' "

orang yang kena tag: cik syiken corner

p/s: aku tak reti nak buat nih..tapi aku taram je..ok tak ni ae? hahaha ^-^

5 comments:

Mra Mastura said...

hehe best slogan. gudluck!

nurul asyikin(kak chik) said...

eehhhh,,aq lak kena tag,,hahahha,,aq bkn bloger la,,,xbukak pun,,okehh aq try,,wuuuuu,,gler kentang kau,,,,siap cabar dia lg hahha

nuruhuda_329 said...

mra mastura: hehe tu je yang leh pikir..nak puji dah byk sgt yg puji..kita kasi lain cikit hhuhuhu tq :)

syiken: aku main tag je..hahaha sbb tu syarat kah3 :P

..hizamirahim.. said...

ngeee...
thanks sudi join.
hehe.
:)

nuruhuda_329 said...

hihihi bg saya menang tau huaaa:P

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...