si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Sunday, 15 January 2012

mungkin ini yang dinamakan cinta =)

wiuuuuuu...assalamualaikum...dah lunch? hehe aku baru je sudah..huihhhh berpeloh makan pedas tadi...camne nak kawen dengan orang nogori kalo tak makan pedas..eh? asal plak orang nogori? haishhh polik bona den ghaso nih...hahahahha den nak kawen dongan orang johor la..buleh dok? huhhuhu....

ok baca tajuk kat atas...scary tak? tapi aku tak nak pon cite sal tajuk kat atas tu..aku saje je tulis camtu, boley? hahaha acctually semalam pegi berjimba kat sogo and masjid india...jumpa sorang pakwe dari jauh aku dah cakap waduh waduh kok ensem bangattttttt hahahaha tapi sayang aku hanya memuji je la...nak kate jatuh cinta tergolek golek tu tak lah sebab saya cinta MEB saya je...hahaha mungkin ini yang di namakan cinta ye..walaupun ade lagi yang lebih ensem dari orang yang kita cinta, tapi hati kita tetap satu hehehe ha tgok ade kaitan jugak kan dengan tajuk entry aku nih? hebat tol aku mencampur aduk kan ayat hahahaha

gambar pembukaan, hai hai bye bye..eh silap plak..belom bye bye lagi hehehehe ni masa kat food court sogo,  melantak dengan jayanya..tapi still kena cover perot jugak, takot nanti tak larat nak jalan hahhaha

with my close fren, cik mila yang selalu ade kat mane mane je..yang tak kisah ape ape pon hahahha


adik adik kat tempat keje..diaorang pon sempoi walau pon cam baik je hahaha

okeh nih baru gambar penutup..bye bye..kat pasu bunga lam toilet pon jadi posing opsss kantoi sudaa heeee

ok sambung balik cite sal pakwe ensem tadi hahhaa leh lak sambung sambung kan...buat episod nih okey jugak nih huhuhu dia senyum kat aku...hahahhaha tapi sory la, saya tak minat la, saya minat MEB saya je kuikuikui....pastu beliau berlalu lepas aku pun membalas senyuman beliau...tak balas kang sedeh plak beliau hehehe...

perjalanan di teruskan dengan meredah lautan manusia di jalan masjid india..hadoiiii korang kalo ade masalah rumah tangga aku nasihatkan jangan la datang masjid india, makin bertambah rumit masalah rumah tangga korang hahahha...memang ramai giler orang, ari sabtu dengan ahad ade pasar dekat sekitar masjid india dan sekitar area sogo tu..memang padat la.. nak lalu pon tak boleh..adoyaiii tapi alhamdulillah kami semua selamat..takde yang tenggelam dalam lautan manusia tu...hahahha

k lah tu je nak cite..baiiiii =)

p/s: cinta yang suci sukar untuk di ganti heeee =')

                                                  

8 comments:

afiqazizan said...

Cinta yang sejati juga sukar untuk diganti..:)

The Beautiful Brain said...

hoit

Firdaus® said...

berjalan sakan nohh~huuuuu

Aku Dan Teksi said...

Jln masjid india ,aku memang suka gi sana

CaYe Cik iLa said...

bru je 2 ari leps g b'jimbe jimbe kt mines...hehehe

Anonymous said...

rasanya MEB awk tu milik org lain. knp perlu tggu die? syok sendiri namanya tu. hee..sory. sy xnak awk sedih tggu die je :)

Cik Penguin_Solehah said...

erk asal ada anon?=/

cik wan said...

:) jemput join contest dear http://cikwanbulat.blogspot.com/2012/05/contest-saya-cantik-bila-bertudung.html

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...