si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Monday, 9 January 2012

tak tahu tajuk ape....

assalamualaikum semua....huaaa lamenya tak bukak belog..aduhai..buzy bebeno la katakan hikhikhik... acctually umah dah ade wifi so, boleh la online dengan jayanya...walaupon berukband tak bayar, orang sebelah umah bagi pinjam wifi dia hahahaha baik tak orang sebelah umah aku? baik kan? baik kan? haha!

insyaAllah aku akan mula berbelog semula..ape lah cite yang aku nak karang bagi korang baca ni ye..terpaksa la aku perah idea setiap malam untuk menghasilkan sebuah karya yang terhebat di abad ini di dalam belog aku nih..nampak cam poyo tak ayat aku? hahaha!

aku dalam meniti kedewasaan ini, banyak benda yang berlaku yang menggugat kewarasan akal aku yang tak bape nak waras dah nih...ape kah yang berlaku? nanti aku share dengan korang ae kisah sadis aku nih..harap korang jangan ade yang nangis tak tido malam dah la ye..opss hampir terlupa..about novel yang aku nak buat tu..tunggu keluaran nya ye hehehehe....

now nak tunjuk gambar latest aku meronda KL hari sabtu lepas..mencari ketenangan di tengah kota raya..ape yang aku temui? tak de ape ape hanya melihat kesibukan warga kota mencari arah hidup..errr asal ayat aku sekarang cam skema tahap cipan je ni adoyaii hahahha!!

okeh, tengok aku yang begitu kecik di samping twin tower tuh...hadoiii hampir tak nampak aku d situ ye..cisss

ni ade tak ala ala macam dok luar negara hahahaha...baju aku pon dah kembang semangkuk sebab angin bertiup sepoi sepoi bahasa uganda hahaha

supan nya gaya aku d tengah tengah laman klcc park tu ye hahaha

last gambar dekat tiang twin tower...korang caya tak? opkos la korang kena caya ye hahaha =P

ok lah...itu saja untuk hari ini..tunggu hari esok plak ye..kalo panjang umo..harap harap panjang la lagi ye...banyak benda yang belom tercapai..semoga Allah panjang kan umo dan murah kan rezeki kita yang sentiase meminta kepada Nya =')

p/s: aku harap aku mampu bertahan untuk terus menyintainya..semoga Allah membuka jalan kebahagiaan untuk aku =')

                                                

2 comments:

kai said...

woa... bz berposing sakan dia...

=New Entry===
http://kaiakihiro.blogspot.com/2012/01/baru.html

Azzah said...

cam model..

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...