si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Wednesday, 9 November 2011

korban cinta di Aidiladha =')

assalamualaikum semua...ni entry cam sopan sopan cikit sempena kita umat islam menyambut Hari Raya Aidiladha atau Hari Raya Korban pada empat hari yang lepas hahaha...walaupun dah lepas aku masih dengan bersemangat waja ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua blogger yang mengenali aku dan juga yang tak kenal aku..errr ade ke? hehehe...ape yang korang korbankan di hari raya tahun nih? lembu? kambing? ke unta? hahaha aku tak korban ape ape pon..aku makan daging korban je amik kat surau kampung aku nih hihihihi

tapi korban tak semestinya kena sembelih lembu kambing bagai sume tu..korban nih macam macam cara ade..macam macam  benda boleh di korbankan..macam aku korban cinta boley? hahahaha ingat senang ke nak korban cinta? susah oooo...perlu kan fizikal yang mantap dan rohani yang tetap hahaha ape yang aku merapu entah..ok MEB saya korban cinta saya untuk kamoo hahahaha

raya Aidiladha kat kampung aku nih, tak meriah sangat pon..biase biase je...balik semayang raya, ziarah kubur, makan makan then dok mengadap tv sampai sudah hahaha kalo ade orang datang aku cakap maaf la tuan rumah takde, sume pegi honeymoon huahuahua kompem kena makan penampo china dengan opah aku heeee

punya banyak orang bagi daging korban kat umah aku nih..sampai pening pening dah makan daging korban..tapi bukan aku la..mak sedara aku yang pening haha..aku maintain sihat walafiat..cume tak leh makan banyak sangat..diet la katakan muahahaha

untuk sajian hari raya aidiladha yang dah empat hari lepas tapi aku baru nak wish, so korang sila jamu mata dengan gambar yang dah berkurun aku simpan dan takde kaitan dengan raya nih..boley gitu? haha





ekceli ni bukan lah gambar berkurun dah yang aku simpan..ni aku baru design..aku design je la..yang buat kan adik sepupu aku..orang dok sibuk melapah lembu kitaorang sibuk dok buat header nih hahahaha..simple and comet je aku nengok header nih..tapi aku suke...so aku cakap cantik la hahahhaha...

ok baii


p/s: banyak nya jemputan kenduri kawen bulan nih..hadoiiii camner nak diet nih...aku nak makan makanan pengantin kikikikiki =D


                                                  

6 comments:

Prince Halilintar said...

uiii..cantek2 header tu...

makan je yg mane rase nk makan...nnt2 baru diet balik..kehkehkeh

Firdaus® said...

huk33...swet la header2 ni...boleh la buatkan epi..epi tak reti buat~

afiqazizan said...

Cantik semua header tu..:) tak boleh nak diet lah kan kalau dah banyak jemputan kahwin..:) Selamat hari raya aidiladha..:)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak . header yang cantik :)

syahirooAhmad said...

yup.. aktiviti dipagi raya mmg gitu. tak kisah la raya puasa mahupun raya haji.... Sebab masa tu adalah hari kejayaan kepada Umat Islam. Berehat dirumah adalah cara yang pling senang dan tenang..:) makan sambil menoton drama-drama raya..

miss epa said...

cantik header! :)

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...