si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Saturday, 15 October 2011

selamat tinggal UUM sintok sampai ketemu lagi=')

assalamualaikum semua...ok nih entry last aku kat UUM sintok...pasnih tak tau la bila plak nak update belog nih...nanti korang rindu rindu la aku tau...tinggalkan pesanan rindu korang kat shoutbox or komen ae hehehe

acctually aku dah abis belajar kat UUM nih..dan dah abis praktikal pon...report sume dah anta..then hari nih sabtu 15 oktober aku akan balik ke pangkal jalan, eh bukan ke tanah air hehehe..dah lame merantau, so akhirnya balik ke tanah air jua..pasnih tak tahu lagi camner life aku...pape pun alam pekerjaan sedang menanti untuk ditempuhi ayoooo bersediakah aku? hahaha takmo keje lagi..nak main main lagi boley hahaha need to thinks about your future life ye nuru...jangan nak main sangattt....ok tu aku bermonolog sendiri..abaikan, eh dah baca? so kiranya cam korang tolong ingatkan aku la, boley gitu? hahaha...ingatkan nak tunggu sampai aku konvo, errrr....=.=" tapi konvo lambat lagi, tahun depan bulan sepuloh plak tu...adeiii pengsan aku tunggu hahaha =)

walau ape pun keep in touch ye korang semua...sedehnya rasa hukhukhuk...ok dah jangan nak propa sangat hahaha...doakan kejayaan aku serta doakan aku panjang umo dan murah rezeki ye korang hehehe...panjang umo jumpa lagi, sayang korang ketat ketat...eh camne tu? hahaha ikot je jalan ceritannya =P

kalo rindu aku tengok gambar nih ae hahahaha

muka bajet sedeh ke bajet kompius nih? muahahahaha



p/s: banyak kenangan di UUM..sukar di lupa kan..haishhh setiap yang bertemu pasti akan berpisah =')


                                                 

7 comments:

reenapple said...

ohooo..good luck in ur life... =)

t jgna lupa jemput p konvo.. =)

nuruhuda_329 said...

haha..kan mmg ade kat uum time akak konvo..so akak jempot awal2 nih...dtg konvo nti ye hahahhaha =P

FANA ZABIL said...

untung lah dah abis bljr.. kte bawu je start bljr nie..huhuhuhu..sedih

khaifaiz said...

tahniah sbb dah habis belajar... lepas ni kena kerja pula.. kalu minat boleh la sambung belajar lagi.. gudluck k

nFx said...

welcome to the real world...hehehe

Anonymous said...

saya baru sajer konvo UUM baru2 ni... walaupun UUM tu dlm utan ijo!.. tp peluk ketat2 sama UUM... macam2 cite dh karang kat sana. ni dah keje, UUM ttp ada jauh dlm ati..

QatakQuru

man said...

congrats...

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...