si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Thursday, 27 October 2011

aku bukan sape sape..jadi, tak pe la =')

assalamualaikum...eh jap nak tarik nafas..hummmm entry nih bukan aku nak post pasal nak kongsi petua nenek moyang aku, bukan pasal nak tunjuk gambar gambar hot aku..err hot ke? heee ^^,Y..tapi entry nih aku tak tahu kenapa tetibe aku tertulis..eh korang caya ke? hehe sebenarnya entry nih aku nak tulis pasal benda yang aku pikir sepanjang hari, sepanjang masa, sepanjang detik, waktu dan seangkatan dengan nya..aku pon tak tahu kenapa aku kejenya hari nih dok pikir benda tu je..gilo apo? yela kot hummmm 


yang aku dok pikir sepanjang hari nih buat aku tak senang duduk and melayang ke laut je..aku pikir sal mesej yang MEB bagi hummm..entah la..apo kono dengan aku nih pon aku tak tahu..tengah aku dok layan belog tengahari tadi..sambil menunggu dia mesej dari pagi dan memang setiap hari aku tunggu..tapi kecewa je setiap hari hummm...dan terus neuron neuron otak aku pikir positif, dia sibok kot..hummm kot la kan...mesej tengahari tadi memberi impak maksima bila ia tertulis " tak pe ke aku macam nih?" then aku pon macam blur blur itik je sambil memikirkan dan terus balas mesej tu selaju mungkin dengan tertulis "macam mane?" dan dengan laju jugak mesej tu di reply dengan jawapan "macam abaikan ko"...adeiii nak pengsan aku..sebenarnya tak tahu nak balas ape..nak cakap tak boley, macam tak kena plak..tapi takkan nak cakap tak pe..cehhh pasrah sangat rupenya...tapi yang pasti aku jawab pertanyaan tu seperti tajuk entry nih " aku bukan sape sape..jadi takpe la =')" uwaaaa lepas tu lah aku terus macam orang tak betol..pikir dan terus pikir..kenapa, mengapa, adeiiii aku tak jumpa jawapannya..

tapi dalam sedeh tu aku gembira gak sebenarnya...sebab sekurang kurangnya dia ade perasaan..maksud aku, perasaan rasa dia abaikan aku..satu perkembangan yang baik ye haha...kalo sebelom nih dia buat tak tahu je..lantak kau lah nak jadi ape..tapi tadi macam pelik tu yang aku dok pikir tak sudah tu...hemmm alhamdulillah dia sudah berperasaan hehehe...

ok tak ae jawapan yang aku bagi kat dia tu? aku rasa betol dah sebabnya yela aku bukan sape sape..nak kate awek bukan..nak kate tunang..bukan jugak...nak kate isteri, uihhh jauh bebeno jalan nak menuju ke arah itu..tak nampak langsung jalan..hahaha..ok la kan aku bagi jawapan camtu hehehe..sebenarnya aku sedeh jugak..tapi tu kenyataan kan, so jangan menafikan..walaupun sangat perit =')

ni muka aku bila tengah berfikir hahahaha


lagu ombak rindu menemani sepanjang hari nih...asyik ulang lagu tuh je..aku pon tak tahu kenapa aku suke dengar lagu tu..lirik dia sangat sangat menyentuh perasaan aku..tacing giler waaaaaaaaaaaaaa ='(

aku memang not in good mood today..aku istiharkan hari nih hari tacing sedunia muahahhaha...tapi kenapa aku ade gelak gelak bila tulis entry nih? sebabnya aku taknak korang pon sedeh jugak..errr boley trima alasan aku? hehehehe...entry nih memang entry yang merapu merapu aku je..sangat tak betol hari  nih..tak tahu nak luah kat mane..belog is better then fesbuk..tak banyak yang kenal and tahu hehehe kat fesbuk payah..takde privacy heeee =')

tu je merapu aku..ok baii



p/s: bila kesedihan melanda, hanya berdoa moga Allah tenang kan hati dan membuat hidup nih gembira kembali walaupun terpaksa sembunyikan kelukaan di hati >.< 




                                                

6 comments:

reenapple said...

pernah alami..=)

amirahrosli said...

haa, sabar jelah :')

wahida said...

jgn sedih2 dear..hidup terlalu singkat utk kita nak fikirkan kesedihan..bykkan berdoa...


salam kenal..terus follow sini...

Prince Halilintar said...

gambar tu mcm tgh pandang mamat encem yg lalu kat depan mate je...hahaha

p/s:jgn bersedih sgt..sentiasa ingat padaNya selalu..wish u all the best

INSAN SIMPATI said...

xperlu terlalu mengharap pada yg x sudi...jadikan cinta ni mcm ikan ditapak tangan...jgn pegang ikan 2...lepaskan ia bebas berenang ke dalam air...kalo benar ia ingat kita ia akan kembali pada kita...mcm gak org yg kita cinta,lepaskan sidia bebas sendiri sbb rasa cinta 2 akan dtg sendiri dari sidia....=)

Angah Sempit said...

aku xsedih pun bace entry ko nie...tp
aku nak bergolek2..hahahahaha..
await gambo hang cm cacat bebeno 2...
ptt ler ble bdiri sbelah aku..xsme tnggi.hahahahah

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...