si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Thursday, 29 September 2011

mandi ais jagung di malam hari lahir..thanks MEB =')

assalamualaikum semua...ok first aku nak wish kat diri sendiri dulu boley? haha HAPPY BESDAY NURU!!! hikhikhik 

ni aku belanje korang...ok la kan belanje tengok kek je hihihihi =P


entry nih aku update pas je aku kena mandi dengan ais jagung...pas kena simbah tu terus ngadap laptop sebab nak update entry nih...err korang caya tak? hahhahahha memang la aku bawak je laptop aku nih kemana mana kannn? rajinnya aku hahahha..

ok ceritanya memang aku tak sangka nak kena simbah dengan ais jagung yang sedapp sangat tu...lepak lepak kat karnival dengan member member aku sekali dengan My Encik Bintang (MEB)..makan makan..sembang sembang...gelak gelak...then aku pon ase cam pelik jugak..sebab semua tetibe pegang henset..muka sume memang bajet siyes nak mampus macam mesej dengan ketua kampung je gayanya..tapi aku buat tak tau je la...malas nak syak ape ape kononnya la..padahal aku macam dah cuak dah...so aku pon cepat cepat la ajak diaorang nih balik..

aku pon laju jalan menonong ke depan sambil balas mesej mesej besday kat henset...tetibe laju je air sejuk mengalir atas kepala aku berperisa jagung uwaaaa...aku di mandikan oleh MEB dengan ais jagung..satu baldi kot..menggeletar satu badan dah macam orang parkinson..tapi aku teruk cikit la dari orang parkinson huahuahuahua...

ok!!!! aku suke semua tu...eh? hahahaha...MEB sangat comel masa jirus ais jagung sekali dengan wish besday aku tu...huaaaa terkaku seketika huhuhu mekaseh ye kamoo, kena jirus dengan air ape pun tak kisah la kalo kamoo yang jiruskan errr...betul ke? hahahhaa=P 

tu lah kenangan sambut besday yang terakhir di bumi UUM nih dan jugak bersama kengkawan yang aku sayangi juga insan yang selalu di hati..mungkin pasnih kita semua akan terpisah..hope korang sume tak lupe kisah kenangan kita selama berada di bumi UUM nih =) sayang kamoo semua sangat sangat!!!



p/s: photoshoot with MEB sok..huaaa tak tido malam lah hakahakahak =P



                                         

6 comments:

Pendamba Mawar said...

untung la kan?

nuruhuda_329 said...

hihihihi mudah mudahan untung lerr

Nur Zulaikha said...

selamat hari lahir nuru...^_^

CaYe Cik iLa said...

cake cedap....
py befday!!!

Mar said...

hepy birthday

afiqazizan said...

sedapnya kek tu..rasa macam nak makan je kek tu..anyway happy birthday to you..:)

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...