si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Tuesday, 13 September 2011

kisah raya nuru 6 = kueh raya kegemaran ^-^

ehem3...assalamualaikum...testing2..aku nih tengah testing tangan aku nih nak menaip dengan lajunya atau dengan kata lain sepantas kilat hahaha bukan sebab aku nak cepat tapi aku nak belajar cara menaip yang setengah jam pon dah leh siap 5 entry yang panjang berjela...hahaha boley tak gitu ae? heeeeeee^^'

ok lah, tok sah dok mengarut panjang panjang..nih dengar aku nak citer pasal kueh raya kegemaran aku...korang suke tak almond london? eh, tak yah nak pikir jauh ke london, kat malaysia pon ade..kita ciplak name london je...bagi gah cikit hahahaha...


aku suke kueh nih sebab dia ade kombinasi dua benda yang aku suka, coklat dengan kacang almond tu hehehe kalo ubuh tepung tu je memang aku tak makan dah..tapi disebabkan ade salutan coklat dengan kacang almond tu, bagi sebakul pon aku telan hahahaha..err biar benar sebakul? heeee ^^,Y

tapi almond london nih ade jenis jugak yang sedap..kalo beli yang tiga jenis kueh raya RM10 tu kompem tak sedap..coklat pon ubuh ciput je..kacang almond pon ubuh separuh je..better beli yang mahal untuk dapatkan almond london yang original yang jenis tak ciput hahahaha memang pantang datok nenek moyang aku lah kalo dapat almond london ciput camnih grrr....ase nak baling kat muka orang yang buat tu, sebab nya aku tak reti buat uwaaaa T_T, so aku mencari yang terbaik la..hehehe

korang suke makan kueh ape time raya? bagi aku sikit ae kalo ade almond london yang sedap kat umah korang hihihihihi ok aku memang tak tahu malu kalo nak mintak almond london...sekian..tamat...haha


p/s: kueh paling alim kat dalam dunia nih, kueh ketayap..hahahhaa errr ^^'

3 comments:

C i k P i p i T e m b a m said...

hahaha . kita pandai buat almond london ..... *ok aku tipu . HAHAHAHAHAAHAHHA ! beli laa mahal2 pon xpe . bnde sedap ni laa yg ssh nk bikin tauuu

wallpaper2free said...

suke kuih ni......:)

Angah Sempit said...

xde pn bw kat ak..dah taw ak ske kn..hampeh pnye kwn

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...