si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Thursday, 22 September 2011

belog dah sihat dari sakit jiwa heee

assalamualaikum semua...hehehe setelah aku mendiam kan diri untuk beberapa dekad nih cehh macam lame sangat la kann..aku tak terjah belog korang semua..tak melibatkan diri secara aktif di laman sosial pesbuk dan seangkatan dengannya..aku telah mendekatkan diri dengan merawat belog aku nih..hahaha..belog aku sakit jiwa beberapa hari lalu..sekarang dah pulih cikit..naseb baik aku tak sakit jiwa sekali hahahaha

katanya kau, hanya orang sakit jiwa yang kebal hukum..err hehe

kau ingat senang nak merawat belog nih? adeiii mau tetibe sakit jiwa jugak aku beberapa saat...nak kena belajar tutorial belog semua..baru lah dapat merawat belog aku nih..walaupon tak secantik belog korang, tapi aku rasa sangat cantik di mata aku hahaha kau ade? =P

pasni akan dipertingkatkan lagi lah kecomelan belog aku nih..kepada yang nak mitak aku rawat belog korang tu..aku cadangkan korang rawat sendirik!!! sebab aku tak pandai boley terima alasan aku?? miahahahahha =P

so, lepas nih aku akan berusaha untuk memerah idea plak...mahu buat entry gempak gempak lak macam entry korang yang bajet gempak sangat tu hahahhaha ok aku jeles sebenarnya -.-" huk huk huk.. aku sangat sangat la kekeringan idea sekarang nih...tak tahu nak tulis entry ape...uwaaaa...life aku macam tak membantu je untuk mempertingkatkan idea aku nih sob sob sob ='( 

korang ade banyak idea bak aku sikit..sharing kan is caring orang cakap..bukan aku cakap ye hahaha k lah aku nak pegi cari idea jap..entah mane aku tinggal entah...kalo curik idea korang boley tak ae? hahaha ok entry tamat..babai =)


p/s: korang jangan kutok belog aku ae...sebab nih hasil tangan orang HR bukan orang seni or orang IT huhuhuhuhu


                                       

7 comments:

syieda_joy said...

org HR pun ok ape..hihihi syieda org account mcm ne lak tu? hahaha lg teruk blog syieda godam..hahaha^_^

cantek blog kamo^_^

Liza @ Adzriel AB said...

ehh...besday dah dekat tu. dah amik tiket nuffnang?

Pendamba Mawar said...

ai.. pendamba budak bisnes mangment rilex jer..ha! selamat merawat..hehe.. pendamba pun tak pandai la buat tajuk2 gempak

senang citer..
anda aplikasikan HR kedalam blog..that the good way how to improve your learn.ahaa alamak..ter'london' plak

Prince Halilintar said...

la..duk merawat blog ke..slmt dah ok ek...klu tak sekali tuan blog merana..hihi

najihah sahami said...

hohoh...mish pun ngah kering idea nih. jom share. hahaa

Hardy_Hunt2 said...

followed.do follow me back @ tekok beriuh makaseh..bg no fon skali klu ble k haha joke ;P

siti kektus said...

alah, kite pon buta seni jugak. main hentam taram saja jadi kreatip. hehe ;p

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...