si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Saturday, 6 August 2011

sweet sabtu---->hati ini memilih kamoo ^-^

assalamualaikum..seperti biasa setiap sabtu ade segmen khas iaitu sweet sabtu yang me'review' secara khas belog seseorang blogger yang terbetuah di view oleh aku hehehehe...then untuk sweet sabtu yang ketiga ini aku memilih blogger yang tidak asing lagi di dunia maya nih..iaitu cik yuyu zulaikha...korang kenal kan? opkos la kenal..kalo tak kenal..meh aku nak bagi kenal hihihihi

ni header beliau yang berbunyi header huduh tak bermaksud tuannya pun huduh hehe

ni tuannya yg sangat super duper comel hihihi
ok..korang boleh terjah belog beliau dengan picit kat sini laju2 ae hehehehe.....takmo cite byk2 pasal beliau sebab beliau sgt pemes..kalo korang tak kenal jugak...aku tak tahu la..korang kena buat sesi interview la dengan beliau hihihihi....ok baiiiii

p/s: aku takde idea sbb aku lapa,,boley? hihihihi:P

4 comments:

~AmyLiana86~ said...

baru je kenal blogger ni minggu lepas..hehe

nuruhuda_329 said...

hihihihi....takpe2..sila kenal lagi huhuhu

Amy Syaquena said...

Salam kenal , singgah dan follow sini jemput ke belog saya..

nuruhuda_329 said...

tengs :)

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...