si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Monday, 15 August 2011

aku terkejut? tersentap hati mak nak? huaaaaa ^-^

assalamualaikum my dear semua hehehehe....eh, korang, aku nak cerita kisah aku terkejut and tersentap hati mak nak nih...huhuhuhu kenapakah dengan aku nih? tetibe nak terkejut tersentap bagai nih? hihihi...err sebelom tu aku nak bagitau yang nih terkejut n tersentap versi happy ye hahaha...ade ke cam tu ae? ngeee ^^'

yang pertama aku terkejut and tersentap sebab.........

taraaaaaaaaaaaaaa ^-^

nak like jugak? scroll ke atas ye hihihi

fanpage aku dah ade 50 followers yeay!!!! terima kaseh ye untuk kamoo semua..sayang kamoo kuat2..eh, ade ke gitu? hehehehe :) tanpa sokongan kamoo semua, sape lah aku hanya melukut di tepi gantang...err ape hal tetibe melukut di tepi gantang plak nih adoiiii...ok, sila lempang aku kuat2 sebab aku melalut huaaaa ^^'

yang kedua aku terkejut and tersentap sebab ade blogger comel nih pomot belog aku tanpa sebab..eh??



dia cakap aku gojess tu derrrr..err tetibe kembang kempis telinga aku, eh telinga ke? errr..hehehe teruja2...kamoo tak masuk ape2 contest kan dear? segmen mane2 blogger pon tak kan? tapi nape ae kamoo pomot belog daif nih? err...tetibe aku rase nak nyorok belakang almari je...huaaaa terharu nih...tengs ye dear atiqah wadiah..korang sila follow beliau sekarang..cepat!!! grrrrr =P

yang nih pulak memang aku terkejut and tersentap sampai nak pengsan rasa nya...tapi aku rasa lawak la, jap nak gelak hahahhaha ngeee...blogger nih cakap aku dah kawen..err yess aku dah kawen..eh? 

then aku pon komen la kat entri dia tu.....


hehehehe my dear wanie..lom kawen lagi tau...single..eh, korang sila percaya ye...aku siyes nih tengok cara aku tulis nih, siyes ye..ngeee ^^,Y gambar nih nampak cam keluarga bahagia ke? hahahahaha ----->

my cousin n my niece hihihi ^-^


p/s: eh, ni lagi terkejut..follower dah meningkat dari sehari ke sehari..tengs ye kamoo semua..sayangggg sangattttt :)

5 comments:

Pendamba Mawar said...

pewit teruskan teriskan..meh la like fan page pendamba..hehehe..:)

dah kahwin??haha tak lama la tu..wahaha

nuruhuda_329 said...

hahahhaha lambat lagi kui3 :) bukan dah like ker? errrr ??? heee

'rudy Tensai' said...

aku ade bc blog tu.. aku tak puas hti la die x promote aku.. akupun gojes ape... hahahaha

e z z a t y said...

hee..ingat da kawin gak..sebab gambar tue loving sangat :D

Atiqah Wadiah said...

heee~sy pon t'kejot gak syg coz kamu sudi jpin bloglist hengusan sy..terharoo terharoo..btw,salam p'kenalan yunk ^^

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...